این نوسان غیر طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید
این نوسان غیر طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بفرمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Untitled.png
الان کمی بهتر شده ولی بهتره یکبار هارد را فرمت کنی . همچنین سعی کن یک SSD تهیه کنی و ویندوز و برنامه های اصلی رو اون نصب کنی . اینطوری هاردت آزادتر میشه از نظر بار کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hardware (24-03-19)
نوسان و اکسس تایم در هارد شما بالاست . وقتی اکسس تایم بالا باشه طبیعتا هارد کندتر میشه به همین خاطر گفتم LOW LEVEL FORMAT باید بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (06-04-19), nima_hardware (06-04-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد آقا من بعد گذشت مدتها همچنان خاستم بگم این مشکل در سیستم من پابرجاست من برای حل این مشکل بنظرتون هاردمو عوض کنم یا cpu مو ارتقا بدم تا گیر های اعضاب خورد کن رفع بشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من توی یوتیوب همین مشخصات سیستم من بازی ها رو اجرا میکنند به گمانم این چنین مشکلاتی رو ندارند
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی شما گوش نمیکنی به توضیحاتم .راهنمایی بی فایده است .پست بالا رو بخون
nima_hardware (19-06-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بحث گوش ندادن نیست آخه این همه اطلاعات رو سیستممه فرمتش کنم ؟؟ اونوقت LOW LEVEL FORMAT چجوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks