اون قابلیت به خاطر شارژ نگه داشتن لپتاپ هست . یکسری فرکانس ها را کاهش میده برای افزایش زمان شارژدهی . یک برنامه برای مدیریت باتری داشت .فکر کنم تو سایتش باشه
سلام من هر موقع با لپ تاپم بازی میکنم مثلا بازی mafia3 یا gta v اگه به برق وصل باشه عادیه ولی اگه با باتری خود لپتاپ بازی کنم وبه برق وصل نباشه افت فریم داره و کند میشه.در ضمن گرافیک رو آپدیت هم کردم و تو بازیا کاهش هم دادم ولی درس نشد.لپتاپ من asus v502 هست core i7 با رم 8 و گرافیک 4 .خواهشا اگه کسی میدونه علتش چیه و چطور میشه حلش کرد راهنمایی کنه باتشکر
|
اون قابلیت به خاطر شارژ نگه داشتن لپتاپ هست . یکسری فرکانس ها را کاهش میده برای افزایش زمان شارژدهی . یک برنامه برای مدیریت باتری داشت .فکر کنم تو سایتش باشه
alieskandary (12-11-16)
کاملا عادیه. در کل اجرای بازی روی لبتاب بدونه اینکه لبتاب به برق وصل باشه پیشنهاد نمیشه
البته میتونید تو این مواقع با دستکاری power option قدرت دستگاه رو بیشتر کنید. وقتی که کابل برق لبتاب رو از پریز برق درمیارید لبتاب پروفایل power option رو بمنظور نگهداری بیشتر باتری تغییر میده که معمولا تا حد زیادی همین باعث افت فریم میشه.
لبتابتون مشکلی نداره خیالتون راحت
alieskandary (12-11-16)
power option رو تغییر دادم گذاشتم رو high performance ولی حل نشد اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks