درود
یکی از دوستان من میگفت سی پی یوهای AMD بعد از اینکه مدتی از عمر سی پی یو گذشت به خوبی اولشون عمل نمیکنند،یعنی سی پی یو نمیسوزه و سالمه ولی رجیسترهای داخلش به مرور کارایی خودش رو از دست میده و... و باعث میشه سی پی یو مثل روز اولش با همون سرعت کار نکنه،میخواستم بدونم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟چون من الان سی پی یو اینتل سری 9550 Quad دارم و با اینکه حدود 70 هزار تومن بیشتر پول دادم ولی همین الان CPU ی من در برابر یک سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 حرفی برای گفتن نداره،خودم هم توی دانشگاه سرعت بیشتر سی پی یو های AMD اتلون رو حس کردم،البته اونو به نسبت مشخصات سی پی یو اتلون میگم،میخواستم ببینم این موضوع تا چه حد حقیقت داره؟نمیخام بحث سی پی یو AMD یا اینتل راه بندازم ولی با توجه به اطلاعاتی که الان دارم اگر بخام دوباره CPU بردارم مطمئنا AMD برمیدارم البته اگر این کم شدن سرعت سی پی یوهای AMD حرف درستی نباشه،هیچ تعصبی هم ندارم نسبت به هیچکودوم،اگر مقاله ی علمی یا چیزی که به صورت مستند برتری هر کودوم رو به اثبات رسونده باشه دارید لطف کنید ادرسش رو بدید،آخه توی تاپیک های سایت که گشتم هیچ تاپیکی به صورت مستند و درست و حسابی در موردش بحث نکرده بودن و جنگ زرگری راه افتاده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این رو هم در نظر داشته باشید که برتری باید از نظر قیمت باشه،مطمئنا یه سی پی یو core i7 نسبت این سی پی یو AMD که بالا ذکر کردم برتری داره،البته نمیدونم نظر من در مورد برتری سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 نسبت به سی پی یویی که الان دارم تا چه حد درسته،ولی بنچ مارکهایی که توی سایت های سخت افزار دیدم که اینو میگه،منتظر نظراتتون در این مورد هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks