ابتدا با پاور سالم باید تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط columbus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو هفته پیش سیستم رو تمیز کردم و پماد حرارتی سی پی یو و چیپست ها رو عوض کردم...دو هفته اس کار میکنه (افیس و بازی دوتا آل استار) و دمای سی پی یو و بقیه قطعات نرمال بوده و مشکل خاموشی نداشتم
امروز موقع بوت ویندوز خاموش کرد...سه راهی برق رو عوض کردم.دفه بعدی رو بایوس خاموش کرد...چند بار دیگ روشن خاموش کردم.دفعات بعد انگار ک برق کم میورد و چند ثانیه بعد زدن کلید پاور آروم خاموش میشد
پاور رو برداشتم و بیرون کیس بدون اتصال به کیس وصل کردم روشن شد ولی دیگ تصویر و بوق نداد...اینم بگم یلحظه نگاه کردم دیدم کابل چهار پین کنار سی پی یو رو وصل نکردم...وقتی دیدم خاموش کردم و دوباره امتحان کردم.چند باری که بوق میداد و خاموش میشد دیگ اونم نمیده
فروم ها رو خوندم
مشکل از رمه؟یا چیپست سوخته یا پاور کم میاره؟
لطفا بگید چکنم
ضروری هست
مادربردم
asus p5kpl
رم دو گیگ پتریوت
سی پیو هم اینتل پنتیوم دی
کارت گرافیک هم جی فورس
پاور هم ی دویست و سی وات ایرانی!
درست بشو هست؟خرجش چقده؟
آخرین ویرایش توسط columbus در تاریخ 15-12-17 انجام شده است علت: غلط نگارشی
|
ابتدا با پاور سالم باید تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط columbus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks