سلام

شما فرمودید ,بعد از یه مدتی مشکل براتون به وجود اومد و اونم گاهی اوقات ,پس مشکل میتونه از مادربرد و پل جنوبی باشه که کنترلر پورت های IO به این چیپ و LPCIO مربوط میشه.

برای تشخیص نقطه ای که ارت داره به زمین,میتونید یه لامپ رشته ای(60 تا 100 وات) بردارید و بدنه لامپ یا ته اون رو و با یه سیم به یه سوراخ پریز برق وصل کنید و قسمت دیگه لامپ رو با یه تیکه سیم دیگه به ارت گیر وصل کنید(مثل چهاچوب درب اهنی,لوله...) اگر روشن شد که یعنی الکترون در جریانه و شدت نور لامپ هم مشخص میکنه که رسانایی اون در چه وضعیتی قرار داره.
در مورد جریان که شکی نیست بیشتر مواقع جریان هست ، یعنی با فازمتر من این جریان رو دیدم
اما در مورد مشکلی که از پل جنوبی میتونه حاصل بشه ، الان دیگه شک دارم ، چون برندی که تا چند روز پیش هیچ مشکلی نداشت فقط با چند تا تغییر خارجی ( تعویض با یه مانیتور دیگه، تعویض مکان ( همون میز با رویه چوبی به رویه آهنی ) و تعویض گیم پدی که روی سیستم اولیه کاملاً سالم بود )
من اومدم یه سیم رو از بدنه پاور به لوله آب وصل کردم ، اما هنوز نتیجه قطعی نگرفتم و گیم پدها گاهاً از کار می افتن ! مسئله ایی به این گنگی تا الان ندیده بودم
مادر برد رو هم با دیباگر چک کردم ، اروری نداشت ، اما باز هم تست می کنم ، شاید به زبون بیاد که چشه ، اما اگه بازم چیزی به نظرتون میرسه لطفاً بهم بگین.
با تشکر*مهرداد*