آقا امروز یه cpu ی i3 4150 گرفتم و قبلا G3220 داشتم
نمیدونم قبلا با چه نرم افزاری دمای G3220 رو چک میکردم (انگار یه نرم افزار از خود گیگابایت بود اما هر چی میگردم الان نیست . اگه کسی این نرم افزار گیگابایت رو میدونه ممنون میشم بگه)
قبلا که تو اون نرم افزار چک میکردم یادم بود دمای کاری G3220 وقتی هیچ پروسه ای در حال اجرا نباشه یعنی cpu درگیر نباشه و حالت بیکاریش باشه ، حدود 20 تا 22 درجه بود . هر چند همون موقع توی خود بایوس نمیدونم چرا 7 تا 10 درجه اختلاف داشت و تو بایوس میرفتم مینوشت حدودا 27 تا 32 درجه هست
اما الان توی 4150 توی حالت بیکاری با نرم افزار Aidia 64 که خودش 3 قسمت شامل (دمای core1 و core2 و cpu) هست ، هر کدومشون یه چیزی نوشتن که دمای cpu هست 27 درجه و دمای اون 2 تا یکی هست 33 و یکی دیگه 34 درجه هست (فعلا 15 تا 20 درصد cpu درگیره که دارم این دما رو میگم)
بازم توی بایوس رفتم الان دما رو زده 31 درجه (هم مادربرد و هم cpu)
با همین نرم افزار Aidia64 به cpu و gpu (همین اینتل اچ دی خود پردازنده) و رم که استرس دادم (لود cpu توی حالت استرس تا بالای 99 درصد رفت جوری که برای کوچیکترین کار زمان زیادی صرف میشد مثل دیدن ساعت) توی این حالت طبق عکس زیر بازم دمای cpu با دمای core1 و core2 خیلی تفاوت داشتن که اولی حدود 60 درجه و 2 jای دیگه حدود 70 درجه حداکثر رفتن (این تست رو حدود 8 دیقه انجام دادم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دما آیا عادیه؟
شما نرم افزار دیگه ای برای دیدن دمای پردازنده ندارین؟ کلا نظر شما چیه؟
دقیق یادم نمیاد اما اگه درست به ذهنم بیاد G3220 توی فول لودش بالای 55 درجه نمیرفت. بازم نمیدونم دقیق
یا این طبیعیه که هر چی پردازنده قدرتمندتر میشه ، دماشم بالاتر میره؟ (چون خنک کننده و شرایط کلی یکی بودن)
-----------------------
یه چی دیگه اینکه موقع جابجایی ، یه کم از خمیر سیلیکون روی گوشه ی cpu ریخت که پاکش کردم و به ظاهر پاک شد و الان هم کار میکنم ، مشکلی نیست . این که اشکال نداره؟
ممنون
Bookmarks