سلام به همه
فرق مادربوردهای 890GX Extreme3 و 880G Extreme3
چیه؟
من دو روز دارم این دو تا بورد رو نگاه می کنم حتی جای یه خازن هم توشون فرق نداره.این یعنی چی؟ یعنی میشه بایوس 890 رو انداخت رو 880 و ازش استفاده کرد؟
یکی منو روشن کنه؟
سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
فرق مادربوردهای 890GX Extreme3 و 880G Extreme3
چیه؟
من دو روز دارم این دو تا بورد رو نگاه می کنم حتی جای یه خازن هم توشون فرق نداره.این یعنی چی؟ یعنی میشه بایوس 890 رو انداخت رو 880 و ازش استفاده کرد؟
یکی منو روشن کنه؟
سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب منظورتن از تفاوت . تفاوتي جداي از چيبستها است ؟
چيبست 890gx داراي گرافيك رادئون 4290 است و 880g گرافيك 4250
Comodo Internet Security
armin.bomber (28-07-10), ripek (28-07-10)
کاربر شهرسختافزار
حالا مگه چهل تا چقدر توفیر می کنه؟
اینطور که عکساشون نشون میدن آدم فکر می کنه چیپاشونم یکیه.
امکاناتشون که برابره البته قیمتایه جهانی شونم نزدیک همه.
نمی دونم.ولی خیلی عجیبه که دو تا بورد حتی جای یه ترانزیستورشون هم فرق نکنه.
شما فرض کن دو تا بورد عین هم فقط چیپشون فرق کنه تازه اونم فرق آنچنانی نه .
به نظرم منطقی نیست
سلام دوست عزیز ..
در تکمیل گفته های کیوان راجع به گرافیک این نوع مادربردها یه چیز دیگه هم وجود داره
مادر برد 890gx دارای چیپ های قدرتمن تری نصبت به مادر برد 880g میباشند
و همینطور در مادر برد 890gx اشکالات کمی که دربایوس 880g وجود داشت کاملا" رفع شده .
آخرین ویرایش توسط armin.bomber در تاریخ 29-07-10 انجام شده است
B.m.B.
دو بورد کاملا شبیه به هم هستند، انگار کپی پیست شده .. تو newegg فقط 15 دلار تفاوت قیمت دارند
امکان داره چیپ 890 ,880 در اصل یکی باشند و 880 کمی محدود شده باشه؟
متاسفانه با 880e کار نکردم ولی امکانات آورکلاک gpu در سری 890 عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدسم اینه که ساید پورت و آپشنهای آورکلاک گرافیک در این دو مادربرد متفاوت باشند
880gxh رو 2 هفتس گرفتم ، حس و زمانش نبوده تستش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید احتمالا از نظر ساختار گرافیکی خیلی شبیه 880e باید باشه
اگر مجالی پیش اومد یه نگاهی بهش میندازم و امکانانش اعلام میکنم
|
|
این موضوع خاصی نیست . شرکت ASROCK برای اینکه هزینه ها را کم کنه یک برد طراحی کرده و بعد دو چیپ مختلف را روش زده
قبلا شرکتهای دیگه هم اینکار را کرده اند .
ripek (29-07-10)
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه
الان میشه بایوس 890 رو انداخت رو 880 ؟
اینا که همه چی شون یکیه.
خیر ، یا روشهای نرمال مدل مادربرد با بایوس چک میشه و اجازه پروگرام کردن بهتون داده نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر یدونه 880 پیدا کردید بهم خبر بدین تا ic بایوس رو جابجا کنیم ببینیم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JEskandari (30-07-10), ripek (29-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks