رمتون خیلی کم هست . سعی کنید دو ماجول gskill با ظرفیت 4 گیگ با cl7 بگیرید . به شدت تو گیمینگ موثر هست . پردازندت به هیچ عنوان ایجاد گلوگاه نمیکنه .
سلام ..
بنده چندوقت پیش، یه کارت گرافیک R9 390 گرفتم که بتونم بازیا رو تو رزولوشن 1080p، توی حداکثر جزئیات به راحتی اجرا کنم ..
از اونجایی که هنوز نتونستم gta v رو بگیرم و بازی کنم، gta iv و همچنین بازی Euro Truck Simulator 2 رو نصب کردم و بازی کردم ..
موقع بازی در بعضی از جاها که آبجکت های بیشتری وجود داشت، افت فریم داشتم! انتظار داشتم توی gta iv فریم بالای 50 باشه توی همه ی شرایط که اینطور نبود! تو جاهای خلوت بالای 50، جاهای معمولی میومد رو 40 و جاهای شلوغ روی 24-25 .. که یه جورایی خیلی اذیتم میکرد!
توی یورو تراک هم که به صورت آنلاین بازی میکنم این مشکل وجود داره! تو جاهایی که پلیرهای زیادی هستن (مخصوصاً وسط شهر) فریم میاد روی 20 !
حالا میخواستم ببینم کدوم قطعه گلوگاه ایجاد میکنه برای کارتم! خودم حدسم بیشتر روی RAM هست تا CPU !
منتظر پاسختون هستم..
سیستمم:
Asrock 970 Extereme 4
AMD X6 1090T
Gigabyte R9 390 G1
Patriot 4 GB / 1333 mhZ
Cooler Master V750
(اگه تاپیکو جای مناسبی نزدم؛ لطفاً انتقالش بدید)
|
رمتون خیلی کم هست . سعی کنید دو ماجول gskill با ظرفیت 4 گیگ با cl7 بگیرید . به شدت تو گیمینگ موثر هست . پردازندت به هیچ عنوان ایجاد گلوگاه نمیکنه .
SajjadKhati (12-01-16), xaxi (11-12-15)
پس تنها مشکل رم هستش ولی متأسفانه فعلاً نمیتونم انقد هزینه کنم برای رم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا سوال؛
1) مثل رم خودم گیر بیارم و بندازم روی سیستم، چقدر تأثیر داره؟
2) اگه رم خودم گیر نیومد، حتماً باید رمی بگیرم که 1333 مگاهرتز باشه؟ یا فقط CL هاشون یکی باشه؟
رم مشابه باسش یکی باشه عموما مشکلی ایجاد نمیکنه . نزدیکترین گزینه به رم شما کینگستون value هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارتقا رم تاثیر میگذاره و این مشکلات شما به خاطر کمبود رم هست .
DOOM999 (12-12-15), SajjadKhati (12-01-16), xaxi (11-12-15)
سلام ..
رم رو به 8 گیگ ارتقا دادم! فریم یه خورده بهتر شده ولی هنوزم افت فریم دارم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از دوستانم همین چند روز پیش R9 290X گرفت، CPUش X4 955 هستش ..
تو بازی Rust، بالای 70 فریم میگرفت! (رو 100 هم میرفت! ولی پایینه پایینش میومد روی 70) ولی واسه من بین 20 تا 50 متغیره! موسو که میچرخونم فریم میاد پایین! بعد از چند لحظه دوباره میره بالا! (البته من 1920x1080 بازی میکنم و اون دوستمون با مانیتور 22 اینچش 1600x900) !
رَمِش هم 8 گیگه .. اما دقیق نمیدونم باسش چنده ..
آیا مشکل از CPU منه که انقد افت فریم دارم؟ یا مشکل یه چیزه دیگس؟
alksdj (13-01-16)
|
چون نخواستم مشکلی پیش بیاد، دقیقاً مثل مدل رم قبلیم رو گرفتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CL9 1333mhz
رفیقمم رمش Kingston 1600 MHz Cl9 هستش! (تازه single channel)
به نظرم تعویض رم 1600 با CL7 مشکلات را تا حد زیادی مرتفع میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
به نظرم تعویض رم 1600 با CL7 مشکلات را تا حد زیادی مرتفع میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من یکی از دلایل اصلیش همونه که رزولوشنی که شما استفاده میکنید به پردازش بیشتری احتیاج داره شما روی رزولوشن پایین تر هم تست کنید ببینید چه جوری هست فریمتون و یکی از دلایل دیگش هم میتونه از آپدیت نرم افزارهای مورد نیاز بازیها باشه شما درایورتون رو آپدیت کنید و نرم افزارهای vc++++ و همچنین Steam و همچنین DX رو هم آپدیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xaxi (13-01-16)
میبخشید امید خان تو تاین تایپیک میپرسم رم من32 گیگ 4*8باس 1600 ----- cl 10 -10-10-30 واسه 390xایجادگلوگاه میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 14-01-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks