من بشدت با دو مادربرد زیر موافقم و با همین اولویت
اگر هزینه براتون مهم نیست P7P55D Evo اگر میخواین هم ارزون ( البته تفاوت زیاد نیست ) باشه P7P55D Pro
منم نظرم بیشتر روی Evo هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان مطلبی را خواندم در مورد مادر بردهای جدید ایسوس خواستم نظرتان را بدانم .
من در حال خرید کامپیوتر هستم و هنوز به نظر کاملی در مورد مادربرد و cpu نتوانسته ام برسم !!!
کدامیک از مادربردهای اسوس در کلاس P7P55D بهتر است !؟
P7P55D Deluxe ؛ P7P55D Evo ؛P7P55 D ؛P7P55D LE و P7P55D Pro
|
|
من بشدت با دو مادربرد زیر موافقم و با همین اولویت
اگر هزینه براتون مهم نیست P7P55D Evo اگر میخواین هم ارزون ( البته تفاوت زیاد نیست ) باشه P7P55D Pro
منم نظرم بیشتر روی Evo هست
کاربر شهرسختافزار
اگر هزینه زیاد برات مهم نیست بهترین شونp7P55D PREMIUM هست
بله بهترین هست ولی بیشتر هزینه اضافه هست چون تفاوت پریمیوم و EVO اونقدر زیاد نیست که بخوای 90 هزار تومان بیشتر بدی مگر در موارد خواص برای استفاده های خواص برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (15-11-09)
ASUS P7P55D Evo
اینا همه تقریبا طراحی های مشابهی دارن کار شما با سیستم چی هست و چه امکاناتی نیاز دارین؟
MicroSystem (15-11-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقای علیزاده شما خودتون مادربرد هاتون وارد نشد سایت شما هم که down شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (15-11-09)
کاربر شهرسختافزار
منم خواستم همين رو بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا دیروز وارد شد و الان موجوده سایت هم دون هست چون ادمین گذاشت پول شرکت آمریکایی رو لحظه آخر بده و اونا هم سرور رو داون کردن به همین سادگی ولی امروز و فردا آپیم انشالله حالا که سایت ندارم میفههم چه نعمتیه
راستی مادر بورد ازروک P55 PRO با قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالا با گارانتی کولینگ سیس موجوده
MicroSystem (16-11-09)
کاربر شهرسختافزار
جناب مولانا همين Asrock P55 pro رو بخر هم ارزونه هم عاليه گارانتي خوبي هم داره 7 تا هم Award گرفته:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P55%20Pro
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks