روی اسپیسرها مسی و برنحی که پیچ بسته میشه داخلشون هم چسب پهن بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
بنظرتون بین پیچ ها یک چیز پلاستیکی مثل واشر هم بزارم؟
روی اسپیسرها مسی و برنحی که پیچ بسته میشه داخلشون هم چسب پهن بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (13-01-15), SajjadKhati (13-01-15)
قسمت های مشخص شده رو چسب زدم اما هنوز درست نشده و ریستارت شدنش زیاد شد. تند تند ریستارت میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات رو بیرون از کیس تست کن ببین باز ریست میشه . با برنامه passmark memtest بگذار رم سیستم تست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر در چه موقع ریست میشه ؟
Mr.Mohamad (13-01-15)
راستش موقع خاصي نداره، گيم که 5 دقيقه بيشتر نميشه بازي کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتي به اينترنت هم ميام ريستارت ميشه
الان فک 5 بار ريستارت شده، با گوشي اومدم
خيلي کلافم کرده
قطعات رو در بيارم تو سيستم ديگه بندازم تست کنم؟
کدوم يک از قطعات رو در بيارم؟
بیرون از کیس روی میز . جعبه مادربرد رو بگذار زیر مادربرد و پاور و بقیه قطعات رو بگذار کنارشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه memtest passmark بوتیبل رم رو تست کن. چون ریست راندم هست ممکنه رم باشه /
Mr.Mohamad (13-01-15)
|
من الان قطعات رو از کيس بيرون آوردم، دستمو ميترسم بزنم، برق نگيره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه که گفتين رو زدم رو فلش کار نکرد،
رو سي دي هم زده بودم، امتحان کردم نشد
ريستارت که ميزنم بوت نميشه
First boot رو هم ميزارم رو فلش اما نميشه
- - - Updated - - -
برنامه که گفتين رو زدم رو فلش کار نکرد،
رو سي دي هم زده بودم، امتحان کردم نشد
ريستارت که ميزنم بوت نميشه
First boot رو هم ميزارم رو فلش اما نميشه
فایل ایزو خیلی راحت رایت میشه . باید توسط نرو رایت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو بگیرید برای بوت فلش
http://www.memtest86.com/downloads/memtest86-usb.zip
Mr.Mohamad (13-01-15)
ممنون دانلود کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا من انجام میدم شما یک نگاهی به این شات ها بندازید ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks