سلام دوستان
من چن وقت پیش فن لپتاپم غبار گرفته بود کار نمیکرد. بردم سرویس کردن. ی نمه می چرخید. بعدش ویندوزمو عوض کردم دوباره از کار افتاده. کارت گرافیکم خیلی داغ میکنه.
CPU: INTEL CORE I3
سلام دوستان
من چن وقت پیش فن لپتاپم غبار گرفته بود کار نمیکرد. بردم سرویس کردن. ی نمه می چرخید. بعدش ویندوزمو عوض کردم دوباره از کار افتاده. کارت گرافیکم خیلی داغ میکنه.
CPU: INTEL CORE I3
|
باید فن متصل به هیت سینک که به فن حلزونی معروفه عوض بشه . البته باید مدل لپتاپ رو بنویسید تا بگم چه مدلی تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliigraphic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DELL INSPIRON 5010
آخرین ویرایش توسط aliigraphic در تاریخ 23-10-15 انجام شده است
Fan Laptop Dell 5010برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliigraphic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aliigraphic (23-10-15)
احتمال داره با این کار هم کارت گرافیکم داغ کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل حرارت چیپ و حتی خرابی چیپ در این مدل شایع هست . تنها راهش هم استفاده از خمیر سیلیکون مرغوب هست بر روی چیپ و پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aliigraphic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خمیر مناسبه
Noctua NT-H1
aliigraphic (23-10-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks