سلام
ببینید این صفحه پشتیبانی مادربورد شما در سایت گیگابایته درسته: https://www.gigabyte.com/Motherboard...-11#support-dl
خب حالا به بخش Utility که همون نرم افزار های کاربردی هستش برید و از لیست OS ویندوز 8.1 رو انتخاب کنید چون گیگابایت ویندوز 10 رو کلاً برای بخش Utility مادربورد های قدیمی نداره فقط برای بخش درایور داره.
وقتی ویندوز 8.1 رو انتخاب کنید می بینید که از کل نرم افزار های کاربردی اش فقط سه تا می مونه که والا من خودم برای مادربورد قدیمی ام که از مال شما هم قدیمی تره یعنی P61-USB3-B3 همینایی که به شما پیشنهاد داده هم نتونستم تو ویندوز 10 اجرا کنم و اخطار میدادن یا بعضی هاشون اجرا میشدن و کار نمیکردن مثلاً TouchBIOS اجرا میشد ولی عملاً هیچ کاری نمیشد تو بایوس باهاش کرد و دکمه هاش کار نمیکردن یا BIOS@ که برای آپدیت بایوس هستش تو ویندوز 10 اصلاً برای من اخطار میده و اجرا نمیشه همین EasyTune هم مثل شما برام مشکل داره و نمیشه باهاش کار کرد.
تمام کار های EasyTune رو تو بایوس هم میشه انجام داد هم اورکلاکش رو می تونید تو بایوس انجام بدید و هم تغییر سرعت فن سی پی یو رو که وقتی به بایوس برید یه بخش داره مثل EasyTune می تونید ویژگی Smart CPU Fan رو روی سه حالت Auto و Silent و Disabled بذارید که Auto یعنی همون هوشمند و اگر دما بالا رفت سرعت فن هم زیاد میکنه Silent یعنی همیشه روی سرعت پایین و Disabled هم یعنی همیشه روی آخرین سرعت ممکن بچرخه و به پایین یا بالا بودن دما هم اهمیت نده.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks