برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حسین جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه یاد آوری میکنم که:
1- از کار انداختن یک هسته در پردازنده های چند هسته ای کار مشکلی هست! و روشهایی که برای از کار انداختن اونا در اینجا ارائه میشه فقط کاری میکنن که ویندوز فقط از یک هسته (برای اجرای اون برنامه خاص) استفاده کنه!
2- مسئولیت اجرای این برنامه ها و عواقب اون 100% به خودتون برمیگرده و بنده هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم.
===================
حالا میرسیم به سوال شما:
1- اون یادآوری اول تا حدی جواب سوال اول شما را هم داد!
اما اگر Bios مادربرد این توانایی را داشته باشه که هسته های پردازنده را بطور انتخابی نادیده بگیره این عمل شدنیه. در بعضی موارد هم پیشنهاد شده که از Bios های قدیمی اون مادربرد که پردازنده های تک هسته ای را پشتیبانی میکنند استفاده کنین.
پس در این قسمت نتیجه میگیریم که نمیشه کلا یک هسته در پردازنده را به این راحتیها کلا از کار انداخت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما میشه با استفاده از روشهایی یک یا چند هسته را در ویندوز (یا دیگر OS ها) برای یک یا چند برنامه از کار انداخت:
1- استفاده از RunFirst:
1. فایل را از اینجا دریافت کنید.
2. پس از دریافت فایل runfirst.exe را در شاخه محل نصب نرم افزاری که میخواین اونو در یک هسته اجرا کنید (اسم این نرم افزار و میذاریم Aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) کپی کنین.
3. یک Shortcut از فایل اجرایی نرم افزار A ایجاد کنین.
4. در تب properties اون shortcut که ایجاد کردین در قسمت target آدرس فایل اجرایی اومده. حالا قبل از اون آدرس تایپ کنین RunFirst و OK کنین.
5. به قول خارجیها اجرا کنین و لذت ببرین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته اون ShortCut باید اجرا بشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من خودم اینو با Orthos چک کردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته روشهای دیگه ای هم برای این کار هست مثل:
2- استفاده از imagecfg.exe که برای این کار میتونین به این راهنما مراجعه کنین.
3- استفاده از فرمان Start در CMD ویندوز.
2- اگه Disable بشه (با روشهایی که گفته شد) فرقی با یه پردازنده تک هسته ای (با کش برابر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) برای اون برنامه ای که براش این عملیات را اجرا کردین نمیکنه.
در آخر:
این کار (از کار انداختن هسته های یک پردازنده) برای کسانی پیشنهاد میشه که یک برنامه قدیمی (برنامه ای که با پردازنده های چند هسته ای سازگاری نداره) را میخوان در یک سیستم جدید اجرا کنن و راهی جز این ندارن!
برای اورکلاکینگ اولین و مناسبترین راه برای بالا بردن باسها و فرکانسها استفاده از خنک کننده های بهتر و با کارایی بیشتر هست.
با تشکر

Bookmarks