چرا مادربرد ایسوس من با اینتر کردن پسورد setap بدون نوشتن چیزی عبور میکند
ممنون محمد امین
چرا مادربرد ایسوس من با اینتر کردن پسورد setap بدون نوشتن چیزی عبور میکند
ممنون محمد امین
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
شما کابل برق پاور رو از سیستم جدا کن و بعد از چند ثانیه باطری مادربورد رو در بیار و کمی صبر کن اون موقع پسوردش می پره :دی
شما احتمالا پسورد رو چیزی انتخاب نکردید و فقط به صورت نمایش پسورد خواستن برای شما روی صفحه نمایش داده میشه
مادربورد چی هست؟!؟
New Season
vandelin (27-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بعضی از مادربرد ها در قسمت Security در بایوس بخشی داره که شما میتونید دسترسی تعین کنید برای کاربر .
Supervisor Password برای مدیر سیستم و User Password برای یوزر ، شما باید برای هر دو پسورد بزارید تا به هیچ وجه نشه وارد شد ، یا اینکه دسترسی User رو روی View Only بزارید .
اولین باکس که از شما پسورد میخواد برای Supervisor هست که اگه شما اون رو اسکیپ کنید پسورد User رو میخواد و در حال حاظر هم که User هیچ پسوردی نداره پس در نتیجه با دسترسی کامل وارد Setup میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 27-06-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
مادر برد من ایسوس مدل p5qc است
و این راه حلها روش اجر نمی شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی جواب نمی ده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علت اين مشكل شما همونه كه Extreme عزيز گفتند .
من چند سال پيشكه يك مادربرد p5pl2 داشتم به همين مشكل برخوردم و با درآوردن وباتري داخل مادربرد و گذاشتن دوباره اون سر جاش مشكلم رفع شد .
Extreme (12-10-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks