با سلام
به صورت اتفاقی من cpuz رو از روی فلش هم اجرا کردم . وقتی از روی فلش اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا میشه . اما وقتی از روی هارد اجرا می کنم همون مشکل پیش میاد
خوب حالا با این موضوع نظرتون چیه ؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
به صورت اتفاقی من cpuz رو از روی فلش هم اجرا کردم . وقتی از روی فلش اجرا می کنم هیچ مشکلی نداره و به راحتی اجرا میشه . اما وقتی از روی هارد اجرا می کنم همون مشکل پیش میاد
خوب حالا با این موضوع نظرتون چیه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
|
|
سلام دوست عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به تصوير ارائه شده احتمال ميدم چون در مسير حروف فارسي وجود دارد اين مشكل براي شما پيش آمده يا اسم فولدر رو عوض كنيد يا در مسير ديگري قرارش بديد و از اونجا shortcul بزنيد
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم شما درست حدس زدید چون نرم افزار رو به داخل یک درایو بردم و از اونجا امتحان کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد قبلا روی دسکتاپ بود که قاعدتا از مسیر همون یوزر فارسی اجرا می شد
با تشکر
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks