احتمال داره فن پردازنده مشکل داشته باشه میتونی از تو بایوس غیر فعال کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir001103 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
تازگیا موقعی که کامپیوترم رو روشن میکنم ،
یه پیام میده که میگه CPU Fan مشکل داره. بعد
باید F1 رو بزنم تا بره تو ویندوز.
امروزم مثل اینکه حرارتش رفته بود بالا چند بار خود
به خود خاموش کرد.
به نظر شما اساتید CPU Fan خراب شده؟؟
یا شل شده؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
احتمال داره فن پردازنده مشکل داشته باشه میتونی از تو بایوس غیر فعال کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir001103 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir001103 (13-02-10), ripek (28-02-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir001103 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما تنظیمات بایوس را به حالت دیفالت تغییر بدین
سوکت برق سی پی یو را هم یک بار جدا کن و بزن جا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ufa در تاریخ 13-02-10 انجام شده است علت: تایپ اشتباه
amir001103 (13-02-10), ripek (28-02-10)
خب آخه اگه غیر فعال کنم cpu زودتر داغ میکنه که...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مطمئنین اگه سوکتشو در بیارم دوباره بذارم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ufa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه من از اینجور کارا خاطره خوشی ندارم!!!!
ripek (28-02-10)
|
|
ممنون از راهنماییت.... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای سیستم من هم یکبار اینطوری شد..فهمیدم سیم برق سی پی رو اشتباه زدم ..اخه 2 تا جا داشت من زده بودم پشتیش!!!!!
ripek (28-02-10)
کاربر شهرسختافزار
شما اگه در کیس رو باز کنی و دست به فن بزنی می تونی از شل و یا سفت بودش مطوئن بشیاگر سفت بود بازش کن و یک باز خمیر ش رو عوض کن و دقت کن هرچه لایه نازکتری از خمیر رو بزاری بهتر جواب میده.
ripek (28-02-10)
این احتمال هست به جای سوکت 4 پین فن رو به سه پین وصل کردید
blue64 (28-02-10), ripek (28-02-10), Saeed-Milan (28-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks