منم اینتل رو انتخاب میکنم .چون در زمینه 4 هسته ای اینتل خیلی باتجربه تره و cpu هاش از نظر کارایی خیلی خوبه...
منم اینتل رو انتخاب میکنم .چون در زمینه 4 هسته ای اینتل خیلی باتجربه تره و cpu هاش از نظر کارایی خیلی خوبه...
:My Nickname®ângê®
Overclocker (24-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشی که 2 هسته ای های AMD هم حرفی واسه زدن ندارن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بحث روی 4 هسته ای بود نیازی ندیدم بحثو به 2 هسته ای بکشونم! بله من قبلا تحقیقامو کردم! 2 هسته ای های اینتل عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
کاربر شهرسختافزار
یکم بی انصافی می کنید 6400 واقعا قوی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks