Q6600 با کدوم مدل از فنوم برابری میکنه ؟ (قدرت و سرعت) ؟
عضو VIP شهر سختافزار
Q6600 با کدوم مدل از فنوم برابری میکنه ؟ (قدرت و سرعت) ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما بیخیال این شو که کدوم از Q6600 قوی تره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه شما یه اوره کوچو به این Q6600 بری دیگه کل Cpu های AMD را له میکنه !
اینو تجربه کردم !
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم 9850 از 6600 خیلی قویتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکن مطمعن باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من چی گفتم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
گفتم که اگه یه اور کوچولو بهش وارد کنی دیگه کل CPU های AMD را له میکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من در این حالت به شما قول میدم که قدرتش از اونم بیشتره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
333*9=3000MHz با این اور !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من خودم طرفدار اینتل هستم ولی بعضی از دوستان زیادی بی انصافی می کنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ولی اوور 6600 یکم مشکل سازه چون خودش 105 وات مصرف داره اگر همون قدر کوچولو که شما می فرمایید اوورکلاک بشه مقدار مصرفش میاد روی 150 وات یعنی 45 وات بیشتر 43 درصد حرارت تولید شده بیشتر از استاندارد این اوورکلاک کوچولویه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا مصرفی اضافه تر برابر با اوورکلاک E2200 تا 3300 مگاهرتز
mamad64 (09-08-08), Mehdi_Full (25-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خب تو بیشتر این تست ها که Phenom 9850 از دو مدل نام برده شده اینتل ضعیف تر ظاهر شده ! به نوشته زیر چارت ها توجه کنید :Lower is betterبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Power consumption مدل Q6600 هم میشه اینطور استنباط کرد ... ولی تجربه نشون داده که میشه با فن استوک تا حدود فرکانس 3GHZ به صورت کاملا پایدار اورکلاکش کرد .
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
.
.
....
......
Overclocker (25-07-08), PCminister (25-07-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks