سلام
cpu 6600k رو خواستم اور کنم از UEFI یکی دو گزنیه تغییر دادم بعد پشیمون شدم تنظیمات رو هم از خودت UEFI میزارم روی default بعد ذخیره و ریست میکنم ولی بازه CPU روی فرکانس 3.9 کار میکنه اصلا پایین نمیاد
مادربورد : asus z170 a
99.jpg
سلام
cpu 6600k رو خواستم اور کنم از UEFI یکی دو گزنیه تغییر دادم بعد پشیمون شدم تنظیمات رو هم از خودت UEFI میزارم روی default بعد ذخیره و ریست میکنم ولی بازه CPU روی فرکانس 3.9 کار میکنه اصلا پایین نمیاد
مادربورد : asus z170 a
99.jpg
|
INTEL EIST را فعال کنید در بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nod33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گزینه رو با دقت گشتم ولی پیدا نکردم ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه چرا default میزنم ولی باز فرکانس رو بالاترین حد خودش هست ؟
آخرین ویرایش توسط nod33 در تاریخ 07-09-16 انجام شده است
Intel SpeedStep® Technology
این گزینه در بایوس اسوس در قسمت
INTERNAL CPU POWER MANGMENT
هست و به اسم
INTEL SPEED STEP
عزیز این گزینه خودش auto بود الن گذاشتم رو enable ولی باز درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cmos رو کلیر کنم درست میشه ؟
باید اتصال کوتاه کنم ؟
CLEAR CMOS کنید از طریق جامپر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nod33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nod33 (07-09-16)
|
یه تستی که کردم الان دو هارد دارم روی هر دو هم ویندوز نسخه 64 بیتی pro نصبه اپدیت هاشون هم تا جایی که یادمه مشابه ولی این نسخه که روی هارد جدید نصب کردم و ازش بیشتر استفاده میکنم این مشکل رو داره multiplier اصلا از 39 کمتر نمیشه ولی الان که روی ویندوزی که روی هارد قدیمی نصب دارم تست میکنم به راحتی multiplier کم و زیاد میشه روی 8 میره که کمترین حد کاری 800 هست کلا خوب بالا پایین میشه ولی این ویندوز جدید اصلا از 39 تکون نمیخوره
و یه چیز دیگه اینکه مادربورد واسه دومین بار 4 بوق پشت سر هم زد که سرچ کردم واسه ساعت هست ظاهرا چندین دفعه میشه که ساعت توی ویندوز به هم میریزه اینا واسه چی اینطور میشه با اپدیت بایوس ممکنه درست بشه ؟
آخرین ویرایش توسط nod33 در تاریخ 07-09-16 انجام شده است
درباره سوال اول مطمئنی تو ویندوز برنامه اورکلاک اسوس را نصب نکردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nod33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم ساعت عموما به خاطر باتریه . اپدیت بایوس هم مشکلی نداره برای این پلتفرم اتفاقا پیشنهاد میکنم بایوس را اپدیت کنید
nod33 (07-09-16)
روی هارد جدید که مشکل دارم دیشب نصب کردم برنامه AISuite3 ولی چون دیدم CPU درست کار نمیده همون موقع پاکش کردم ولی روی هارد قبلی که مشکلی نداره الان برنامه AISuite3 نصبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ai suite را مجدد نصب کن ببین درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nod33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nod33 (07-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks