serpens13 (28-07-09)
serpens13 (28-07-09)
|
|
راستي سر دوراهي كارن گرافيك گير كردم يه پست تو قسمت مربوطش زدم ولي كسي جواب نداد يه كمك ميكنيد؟
کاربر شهرسختافزار
در مورد اینکه اینتل رو ترجیح میدین که خوب این یک امر سلیقه ای چون به نظر من اگر فاکتور قیمت رو هم رعایت کنیم که حتمی باید رعایت کرد حتی بهترین کارشناسها هم نمی تونن به طور قطع بگن کدوم بهتر اما خوب هر کس سلیقه ای داره که خیلی هم مهم بر عکس شما من هم فقط AMD رو ترجیح می دمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد پردازش، سریعتر داریم اما با کیفیت تر نه اورکلاک این پردازنده که اتفاقا زیاد core i7 ها برای این کار ساخته نشدند شاید به عنوان مثال یک عملیات 1 دقیقه ای رو توی 57 ثانیه انجام بده یک پردازنه رو میشه تو بهترین حالت تا 1 تا 10درصد سریعتر کرد (البته بصورت پایدار نه لحظه ای ) اینکه یکی از دوستان گفته میشه تا 4 GHz این پردازنده رو اورکلاک کنین اون هم بصورت پایدار من که بعید می دونم حتی اگر شدنی هم بود شما این کار هیچ وقت نکنین.
به هر حال برای کسائی که با پولش زیاد کاری ندارند قبلا هم گفتم core i7 920 در حال حاظر بهترین انتخاب.
اگر اورکلاکر خوبی باشند رسیدن به این فرکانس امکان پذیره من تا بحال با i7 سرو کار نداشتم ولی خیلی ها رو دیدم که راحت به این فرکانس رسیدند در کل کار سختی نیست ولی در کنارش یک خنک کننده خوب هم نیازه .
serpens13 (29-07-09)
بنده 920 رو ديدم بصورت پايدار تا 4.5 اور شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد شما كجا خونديد كه
core i7 براي اور كلاك خوب نيستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks