با سلام
وضعیت دما و ولتاژ ها مطلوب است؟ ممنون
با سلام
وضعیت دما و ولتاژ ها مطلوب است؟ ممنون
آخرین ویرایش توسط Shervan360 در تاریخ 05-08-20 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دماها نرمال هست . خواندن ولتاژ توسط نرم افزار عموما خیلی دقیق نیست . اگر سیستم استیبله یعنی همه چیز نرمال هست .
Shervan360 (05-08-20)
ممنون ازتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه وقت هایی گیر داره سیستم، هنگ نمیکنه... مثلا برای 2 ثانیه قفل میکنه و صفحه حالت رفرش میگیره و روان میشه... گفتم ببینم سخت افزاریه یا نرم افزاری
اون گیرها میتونه از خاموش شدن هارد باشه که مجدد روشن میشه تو تنظیمات پاور منیجمنت کنترل پنل مدت زمانی که هارد خاموش میشه را بالا ببرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shervan360 (06-08-20)
ممنون از پاسخ شما،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاموش شدن هارد رو 0 گذاشتم که خاموش نشه اما اون گیر هنوز هست.. فکر نمیکنم از هارد باشه چون یک ssd دارم و ویندوز روی اون هست و وقتی کار میکنم که خاموش نمیشه.
هارد رو موقت خارج کنید و تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shervan360 (27-08-20)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks