amirpcmax (21-08-15)
با سلام به همه دوستان
هنگام روشن شدن کیس همه فن ها میچرخند ( کارت گرافیک, کیس , پاور) اما فن cpu نمیچرخد.
cpu=g3220
cpu fan=intel stock
power=600w grean
motheboard=asrock b85icofe4
با تشکر از همه دوستان
amirpcmax (21-08-15)
|
من تازه کارم و اساتید بهتر میدونن
ولی با توجه به تجربم در زمینه خرابی فن سی پی یو ، فک کنم وقت روغن کاریه
Mrp7 (21-08-15)
در ضمن اگه خواستید روغن کاری کنید فقط یک یا دو قطره اونم روغن چرخ خیاطی در مرکز فن و بعدش هم یه حفاظ بزارید که گرد و غبار نگیره
Sent from my Lenovo A5500-HV using Tapatalk
فکر نکنم مشکل از روغنکاری باشه چون cpu را یه ماه پیش عوض کردم
amirpcmax (21-08-15)
روغنکاری فن چه ربطی به عوض شدن سی پی یو داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my Lenovo A5500-HV using Tapatalk
هم فن هم cpu , یه ماه پیش عوض کردم
آخرین ویرایش توسط Mrp7 در تاریخ 21-08-15 انجام شده است
|
بعد از مدتی روشن میشه یا کار نمیکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-08-15), Mrp7 (21-08-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول بایوس مادربردتون را به تنظیمات دیفالت در بیاورید اگر مشکل حل نشد مطالب زیر را بخوانید
مادربرد شما دارای 2 سوکت 3 و 4 پین برای پردازنده است
لطفا فیش 4 پین فن را به cpu fan2 متصل کنید ( در این حالت یکی از پینها متصل نیست ولی فن باید با ماکزیمم دور کار کند )
وقتی فنتون شروع به کار کرد فرصت دارید تنظیمات لازم را انجام دهید ( اگر باز کار نکرد سیستم را سریع خاموش کرده با یک فن دیگه تست کنید شاید فن شما در همین یک ماه خراب شده باشد )
اگر با هیچ کدام از سوکتها فن شروع به چرخیدن نکرد و با فن دیگه هم تست کردید و وضعیت همین بود بخش کنترلر فن شما خراب شده و باید به تعمیرکار مراجعه کنید
در اولین فرصت بایوس به آخرین ورژن آپدیت کنید ( ورژن 2.0 )
اگر فن شروع به چرخیدن کرد در جریان باشید که مادربردهای ازراک دارای بهترین کنترلرهای فن هستند
و در قسمت h/w monitor میتوانید به بهترین وجه وضعیت فنهاتون را تنظیم کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 21-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (21-08-15), M3RS4D 50062 (21-08-15), Mrp7 (21-08-15)
از اول روشن نمیشه :(
مهندس جان محیط بایوس باز نمیشه اصلا ولی در حال انجام توصیه های شما هستم خیلی ممنون که منو تنها نگذاشتید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks