!!~User~!! (14-03-15), aramrahgozar (14-03-15), M3RS4D 50062 (14-03-15), mmce (21-03-15)
1- صد درصد آسیب میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !!~User~!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-کار کردش رو در انجمن پرشین تولز با قیمت حدودی 50 میفروشن
3-هردو فایل رو انزیپ کنید . برنامه @bios رااجرا کنید و اپدیت کنید .
سیستم رو حتما باد بگیرید . مشخصه که تا حالا سرویس نشده
این هم آموزش اپدیت بایوس از شهر سخت افزار
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/ar...s-update-guide
!!~User~!! (14-03-15), aramrahgozar (14-03-15), M3RS4D 50062 (14-03-15), mmce (21-03-15)
بسیار ممنونم از اطلاعاتی که دادین.
واقعا مشکلی نیست که آدم داشته باشه و نتونه اینجا حلش کنه...
سپاس فراوان از زحماتتون ♥♥ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-03-15), M3RS4D 50062 (14-03-15), mmce (21-03-15)
|
برای تمیز کردن اگر دسترسی به دمنده ندارید . یک فرچه خشک متوسط بردارید و برد رو تمیز کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !!~User~!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!~User~!! (14-03-15), M3RS4D 50062 (14-03-15), mmce (21-03-15)
ببخشید من یه سوال دیگه هم بپرسم. ♥
چون میخوام پاورمو عوض کنم اینو می پرسم .
ممکنه مشکل از چیزی غیراز پاور باشه؟؟ اگه امکانش هست برم سیستم رو بدم به یه تعمیرکار تا خودشون تست کنن.
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (21-03-15)
100 درصد نمیتونم بگم مشکل فعلی از پاور هست . ولی پاور سیستم شما مشکل ساز هست . فقط مورد شما هم نیست موارد زیادی دیدم.این دیگه میل شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط !!~User~!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
!!~User~!! (15-03-15), M3RS4D 50062 (15-03-15), mmce (21-03-15)
سلام.کارت گرافیک علت سوختن؟
ولتاژپاور۹۰درصدسالمه,قبل ازخرید با پاوری دیگه تست کردی؟
رم شماباساپورت گرافیک کلی افت میکنه!مشکل ازکی شروع شد؟
آیا از درایو نوری یا دی وی دی رام استفاده میکنی,چنین فریزینگ یا هنگ رو داری؟
!!~User~!! (19-03-15)
کارت گرافیک علت سوختن؟ کارت گرافیکم چند ماه پیش سوخت ، اونم به دلیل استفاده و بازی سنگین بیش از حد. از اون گذشته کارت گرافیکم خیلی قدیمی بود دیگه عمرشو کرده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژپاور۹۰درصدسالمه,قبل ازخرید با پاوری دیگه تست کردی؟ خیلی وقته این پاور و پی سی رو دارم تا حالا این مشکلو نداشتم الان چند هفتس اینجوریه. خیر.
مشکل ازکی شروع شد؟تقریبا 2 هفته پیش.
آیا از درایو نوری یا دی وی دی رام استفاده میکنی,چنین فریزینگ یا هنگ رو داری؟نمیشه گفت همیشه وقتی یو اس بی فلش وصل می کنم این مشکلو دارم ، بعضی وقت ها مثل همین الآن که این تاپیکو می نویسم این مشکلو ندارم اما اکثرا وقتی سیستمم یه مدت طولانی روشن هست یا چندتا نرم افزارو با هم دیگه باز می کنم این فریزینگ ایجاد میشه. در رابطه با دی وی دی رام هم همین طور که در بالا گفتمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط !!~User~!! در تاریخ 19-03-15 انجام شده است
mmce (19-03-15)
مشکلتون از برق کامپیوتر هست. به فکر تعویض پاور مناسب باشین.
!!~User~!! (19-03-15)
|
!!~User~!! (19-03-15), M3RS4D 50062 (19-03-15), mmce (19-03-15)
ممنون دوستان جوابمو قبلا گرفتم ،بسیار ممنونم که بازم پیگیری کردید.
سپاس فراوان از شما AMD> Intel و سایر دوستان ...
ممنونم ♥♥♥ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (19-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks