سلام خسته نباشید
چند وقتی سیستم زیر رو دارم ولی با یه مشکلی درش مواجه هستم اونم اینکه باید تنظیمات Adjust CPU FPU Frequency تا190 بیارم پایین (پیش فرض خودش 200 هستش) وقتی رو 190 هست هنگ نمیکنه ولی وقتی میارم رو 200 سیستم بیشتر از 5 دقیقه دوم نمیاره و هنگ میکنه تو ویندوز، حتی تو حالت Idle هم که باشه بازم هنگ میکنه. درجه حرارت سی پی یو هم وقتی فشار 100% روش هست به بیشتر از 60 الی 65 درجه نمیرسه، همین مقدار درجه حرارت رو تنظیمات 190 هم هستش ولی اثری از هنگ دیده نمیشه
مشخصات سیستم:
MB: MSI 990FXA Gaming
CPU: AMD FX 9590 Eight Core
RAM: 8G Apacer 2133 Dual channel(16G)
VGA: MSI GTX 980 4G Gaming
Power: Green Overclocking EVO 80 plus 750W
فن خنک کننده سی پی یو هم از مارک Tuniq هستش در حالت Idle درجه حرارت سی پی رو روی 4 الی 5 درجه نگه میداره
اینم بگم که وقتی تنظیمات Smart CPU Protection رو روی Enable قرار میدم کلا فرکانس سی پی یو از 1.4Ghz بالا نمیره و سیستم خیلی کند میشه ولی تو اون حالت تنظیمات بالایی رو 200 هستش و بازم اثری از هنگ دیده نمیشه! اما برا رندر این فرکانس به دردم نمی خوره، وقتی رو Disable هست اگه تنظیمات بالایی رو 200 باشه فرکانس سی پی یو تا 5Ghz میاد بالا.
بایوس رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم
عکس های مربوط به بایوس:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمیدونم این هنگ مربوط به چی می تونه باشه، از تنظیمات بایوس یا ایراد سخت افزاری یا اینکه پاور جواب نمیده گیج شدم خدایی
لطفا راهنمایی کنید،
Bookmarks