کل Slot های RAM و گرافیک و خود این قطعات رو با الکل تمیز کردم . همچنین کابل power که به مادربودر می خوره هم تمیز و محل اتصالش را هم همین طور .شکل شما به نظر من شکاف یا پین های رم (سولت رم) باید باشه یا درگاه گرافیک .شما سیستم رو خاموش کن تمام گرد و غبار داخل رو پاک کن به خصوص گر و خاک داخل شکافی های که رم سوار می شه و کارت گرافیک رو (درگاه کارت گرافیک) اگه هم نشد پاورت رو یه چک کن ببین درست کار میکنه سیم های برق پاور هم چک کن ببین قطعی یا خرابی یا اتصال نداره.ان شالله با مواردی که ذکر شد مشکل شما بر طرف بشه.بازم اساتید بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنن.با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا که زنده است این سیستم لعنتی .
امیر جان چرا هارد دیسک ؟ آخه اگه هارد اصلا متصل نباشه بازم تصویر باید بیاد . البته ببخشید ها ، این طور شنیدم. یه وقت دخالت نباشه . حالا هارد رو باید چی کار کنم که درست شده ؟به احتمال 90 درصد مشکل از هارد دیسکه چون من قبلا این موضوع رو تجربه کردم
بازم باید بقیه اساتید و دوستان نظر بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقت ها که در زمان بالا آمدن ( اون صفحه سیاه رنگ که هارد دیتکت میشه ) بعد از چک کردن RAM که نوبت دتکت میشه چیزی دتکت نمی منه و سیستم قفل می کنه . این رو دلیلش رو نمی دونم

Bookmarks