rezaashk (24-10-11)
عجب!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaashk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس مشکل از پاور بود، اونم با وجود اینکه چند پاور دیگه رو رو سیستمتون چک کرده بودید!
اگر تونستید حتما برد رو تست کنید و تا گارانتی داره در صورت مشکل دار بودن بفرستید گارانتی تا بعد برای سایر قطعاتتون مشکل آفرین نباشه
موفق باشید
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
rezaashk (24-10-11)
کاربر شهرسختافزار
بله دوست عزیز متاسفانه گرین فقط اسم در آورده و به نظر من اصلا به درد نمیخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو برند گیکابایت چه مادر بوردی خوبه به نظرتون ؟ که نویز نداشته باشه . الان خروجی هدفون های این مادر بورد سرشار از نویزن .
|
|
کاربر شهرسختافزار
احتمال اینکه گرافیک هم یوت بکشه هم هست
rezaashk (24-10-11)
کاربر شهرسختافزار
کل سیستم رو بدون کارت گرافیک تست کردم ولی نویز برطرف نشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
در رابطه با مشکلی که داشتم مادربورد رو با یک مدل از گیگابایت تعویض کردم و نویز به کلی قطع شد .
ولی یک مشکلی که دارم با این مادربورد جدید اینه که وقتی 2 تا یا 3تا یا 4 تا رم میزارم ، روشن شدنش به مشکل برمیخوره . یعنی روشن میشه بعد 2 ثانیه خاموش میشه باز دوباره خودش روشن میشه که این روند تا وقتی که برقشو قطع نکنی ادامه داره .
بعضی وقت ها با یدونه رم هم اینجوری میشه .
مارک رم ها : Elite 2gig
مادربورد : giga pa65
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks