این مادربورد به نظر من قابل قیاس با مادربورد هایی که ذکر کردید نیست ! یعنی کلا فرق میکنه ! چراکه این مادربورد از چیپست های نسبتا ضعیف AMD هست که اکثرا کاربران برای قدرت بیشتر این مادربورد را نمیگیرند و بیشتر برای کاربرانی هست که میخواند همه چیز داشته باشه به خصوص گرافیک آنبورد ! اما در کل مادربورد خوبی هست و از نظر اینکه ابیت هست و ایسوس بستگی به مدل به مدل داره ولی در کل ابیت ها مادربورد های خوبی هستند . حالا یک سوال آیا سیستم را تازه میخواین بگیرید یا دارید میخواین آپگرید کنید . از نظر من با توجه به نبود مادربورد های خوب توی رنج های مناسب و پایدار نبودن سوکت و برتری پردازنده های اینتل چه الان و چه در RoadMap صرفه به خرید پلتفرم Intel هست نه AMD . پیشنهاد من برای برد AM2 هم ABIT KN9-Ultra را پیشنهاد میکنم البته اگه گیرتون بیاد ! ( لازم به ذکر هست توی رنج قیمتیش ABIT KN9-SLI هم اگه گیر آوردید بگیرید ! ) M2N-E چند تا مشکل اساسی داره که از طرف کاربران گزارش شده و یکی هم اینکه زیاد اورکلاک نمیشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط F A R I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks