کاملآ درسته ، بنده خودم از وقتی که یکدونه از این رم ریدر های اینترنال تهیه کردم کارم خیلی راحت شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه ی نوع رم و مموری رو هم ساپورت می کنه
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
قیمتش چطوریاس؟ برند خاصّی داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (14-01-13)
|
|
دیگه بسته به خروجی هاش برای رم های مختلف قیمتش هم مختلفه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه من قیمت ندارم ولی فکر می کنم دورور 15 تا 20 تومن باشه یا شایدم کمتر
مدل خاصی هم نداره ولی اگر خواستید بخرید من به شما برند Aserati رو پیشنهاد می کنم ، مال خودم هم همین برنده و خیلی خوبه
همشون دقیقا اندازه فلاپیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (14-01-13)
دقیقآ ممکنه بعضی هاشون اندازه ی فلاپی نباشه ، ولی مطمئن باشید اندازه ی همشون استاندارده و توی کیس جای فلاپی یا جای دیگه جا می خورنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
_Tokhs_ (15-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks