مادربردتون چیه ؟
پاور ؟
گرافیک ؟
ویندوز 10 نصب کردم بعد از یکماه وقتی که با اینترنت کار میکنم یا یه فایل ویدیویی رو مینیمایز یا ماکسیمایز میکنم یکدفعه مانیتور خاموش روشن میشه بدونه اینکه چراغ پاور مانیتور خاموش بشه ویندوز رو دوبار عوض کردم ولی درست نشده بعد سی پی یو رو عوض کردم درست شده
این سی پی یو یی که کامپیوتر خاموش روشن میشه رو دوماه پیش خریدم که دست دوم مدلش e8300
و سی پی یو قبلی خودمو که میزنم سالم کار میکنه مدلش e5400
لطفا راهنمایی کنید
|
ASRock P43DE3L
ATI Radeon HD 5450
VI-600 WATX
1- اپدیت بایوس به آخرین نسخه سایت ازراکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidcj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-تست با یک پاور استاندارد
-------------
دلیل اینکه تصویر میره 90 درصد به خاطر پاور شما هست . چون e8400 مصرفش به مراتب بیشتر از پردازنده جایگزین
10 درصد دیگه میتونه مربوط به تغذیه پردازنده روی مادربرد هست . که به دلیل نشتی خازن و یا .. به مشکل میخوره با پردازنده قویتر
شما یک عکس واضح هم از این قسمت بگیر .
از کدوم قسمت عکس بگیرم
اطراف سوکت پردازنده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidcj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
وات جفت پردازنده ها 65وات هست چطوری پاور نمیتونه بکشه
.فرکانس بالاتره و موارد دیگه تاثیر گزار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidcj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور شما هم غیر استاندارده به خاطر همین چنین مشکلاتی رو ایجاد میکنه .
بنظرت چه پاوری بگیرم که جواب گوی این سیستم رو بده
الایت 460 کولر مستر خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidcj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks