سلام
اگه مشكلتون با كارت ريدر هست انواع چيني و تقلبي در بازار فراونه ولي دليل نشناختنش هم اينه كه كيفيت قطعات داخلي مثل برد و چيپ دروني كيفيت پاييني دارند
سلام
ویندوز 7 32 بیت هست.چند وقت بود که کلا هر فلش میزدیم به سیستم نمی خواند. و میگفت usb do not recognized
اما با کابل usb کیبورد و پرینتر مشکلی نداره و من دارم استفاده میکنم
فلش ها مختلف تست کردم و نمیشه اما همین فلش ها روی سیتسم های دیگر بدون مشکل جواب می دهند.
امروز ویندوز را کاملا عوض کردم اما برخلاف تصور من مشکل پابرجاست.
کارت ریدر هم دارم. کل کارت ریدر کار میکنه به جز قسمت فلش!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه مشكلتون با كارت ريدر هست انواع چيني و تقلبي در بازار فراونه ولي دليل نشناختنش هم اينه كه كيفيت قطعات داخلي مثل برد و چيپ دروني كيفيت پاييني دارند
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه هم کارت ریدر هم مادربورد ها . فلش هیچی نمی خونن اما یو اس بی کیبورد الان داخلشه و کار میده
کاربر شهرسختافزار
تمامي درايورها به درستي و مدل خودش نصب شده ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل نباید از درایور باشد. درایور کجا منظورتان است؟ بحث نرم افزاری نباید باشه. چون قبل و بعد از نصب ویندوز مشکل پاربرجاست.
کاربر شهرسختافزار
منظورم از چبپست هاي مادربورد به صورت نرم افزاري منظورم هست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
2 حالت داره یا سیستم ویروسی هست یا اینکه آنتی ویروس این مشکل رو بوجود میاره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز تازه عوض کردم. آنتی ویروس هم کاملا پاک کردم.
آخه با فلش مشکل داره فقط. الان کیبورد یو اس بی داره کار میده
چندین فلش سالم تست شده
متوجه نشدم.
کاربر شهرسختافزار
اون موضوع رو بی خیال فکر دیگه ای به یادم افتاد همون اول که سیستم میاد بالا برید تو تنظیمات بایوس وتنظیمات رو به حالت کارخونه برگردونید -2بعد از نصب ویندوز از چه cd برای نصب درایورها انتخاب کردید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks