سلام
من مادربرد Asus h81-plus رو خریدم حالا برای نصب ویندوز از روی دی وی دی رام میبینم مادربرد پورت idea نداره که بخوام دی وی دی رام رو بهش وصل کنم۰ ممنون میشم راهنمایی کنید۰
سلام
من مادربرد Asus h81-plus رو خریدم حالا برای نصب ویندوز از روی دی وی دی رام میبینم مادربرد پورت idea نداره که بخوام دی وی دی رام رو بهش وصل کنم۰ ممنون میشم راهنمایی کنید۰
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای نصب ویندوز می تونید از فلش استفاده کنید و برای دی وی دی تون هم می تونید از یه تبدیل sata به ide استفاده کنید
aramrahgozar (20-12-15)
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بفرمایید با چه نرم افزاری ویندوز رو روی فلش بریزم راحت تر و بهتر هست ، چون برنامه زیاد هست.موقع نصب بقیه اش مثل نصب از دیسکت میمونه (منظورم بعد از اینه که فلش رو بعنوان بوت انتخاب کردم) یا کار خاصی هست که باید انجام بدم.
- - - Updated - - -
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بفرمایید با چه نرم افزاری ویندوز رو روی فلش بریزم راحت تر و بهتر هست ، چون برنامه زیاد هست.موقع نصب بقیه اش مثل نصب از دیسکت میمونه (منظورم بعد از اینه که فلش رو بعنوان بوت انتخاب کردم) یا کار خاصی هست که باید انجام بدم.
یکی از بهترین نرم افزارها استفاده از RUFUS هست و آموزش هم توی سایت هست که امید عزیز زحمتش رو کشیدن و طریقه نصبش هم مثل همون دی وی دی هست ولی با فلش بوت میشه دوست من .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-12-15), aramrahgozar (20-12-15)
aramrahgozar (20-12-15)
بهترین برنامه rufus هست که در انجمن معرفی کردم .
یک برنامه سریع برای بوتیبل کردن فلش RUFUS
aramrahgozar (20-12-15), RAVYY (20-12-15)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks