دوستان كسي نميدونه مشكل كجاست؟ بايد از چه سي پي يويي استفاده كنم روي اين مادربورد
کاربر شهرسختافزار
سلام
يه مادربورد 945GCT-M خريدم
لينك مادربورد
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...uID=16&LanID=0
كه وقتي CPu ميندازم روش تا روشن ميشه اول صفحه اين مياد
133MHZ System bus Processor is installed
this processor is not supported on this system board and will run at reduced processor clock speed system performance will be impacted
خواستم بدونم دليل اين خطا چيه
مشخصات CPU
CPu Detail.JPG
آخرین ویرایش توسط kloxo در تاریخ 21-07-12 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان كسي نميدونه مشكل كجاست؟ بايد از چه سي پي يويي استفاده كنم روي اين مادربورد
عضو VIP شهرسختافزار
من مدل مادربرد شما رو در سایت بررسی کردم اتفاقاً همین مدل پردازنده ای که شما نصب کردین رو خود کارخانه توصیه کرده !
نکته جالب اینجاست که من هم مدل 945Gz/ct-m از همین برند رو دارم و میتونم به جرات بگم جز چرت ترین و به دردنخورترین مدل های تولید شده از این برند آشغال هست .
پیشنهادم آپدیت بایوس هست . بررسی کرده ، نتیجه رو اعلام بفرمانین.
کاربر شهرسختافزار
همين سي پي يو تا ميزارم بعد از 30 ثانيه مادربورد خاموش ميشه هيچ كدوم از كليدهاي كيبورد هم كار نميكنه بايد چطور بايوس رو آپديت كرد؟
آخرین ویرایش توسط kloxo در تاریخ 22-07-12 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
اول مطمئن شین که فن به درستی نصب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکل پابرجا بود ، برد رو به تعمیرگاه ببرین و بخواین بایوس رو براتون پروگرام کنن .و در ضمن یک تست هم روی قطعات انجام بدن.
kloxo (22-07-12), Over_Cracker (22-07-12), Rezasam1 (24-07-12)
کاربر شهرسختافزار
مشكل CPU با تعويض پاور حل شد
ولي اومدم بايوس مادربورد رو از لينك زير
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...uID=16&LanID=0
آپديت كردم بعد از اتمام اپديت سيستم ريست شد و اون بوق اوليه جهت بوت شدن هم نمياد
مانيتور تصوير ندارم
بايد چيكار كنم؟
آخرین ویرایش توسط kloxo در تاریخ 24-07-12 انجام شده است
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اگر آپدیت درست انجام شده باشه بعد از ریستارت ، تصویر خواهید داشت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یکبار کلیر سی موس انجام بدین ، یعنی جای جامپرهای باطری مادربرد رو روی حالت 2-3 بزارین و دوباره به حالت اول برگردونین و امتحان کنید.
کاربر شهرسختافزار
نحويه كلير سي موس آيا بدين صورت هست؟
سيستم رو از برق بكشم باطري رو بيرونب ييارم بعد چند بار كليد پاور رو بزنم كه الكتريسيته كامل خارج بشه
بعد جاي جامپيرها رو عوض كنم
بعد كه عوض كردم همينطور كه در حالت 2و 3 هست جامپر سيستم رو روشن كنم ايا؟
عضو VIP شهرسختافزار
سیستم رو خاموش(نیاز نیست از برق بکشین)و جای جامپر رو تعویض و دوباره به حالت اول برگردونید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت نیاز ، باطری رو هم خارج کرده و چند دقیقه ای صبر کنید .
امیدوارم که مشکل حل بشه
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه با اين كار درست نشد بنظر شما بايد چيكار كرد
چون مادبرود دسته دو خريدم ارزش تعمير هم نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks