با سلام.چند روزی میشه که یه کارت گرافیگ بایوستار gt730 خریدم.برق مصرفی این کارت 25 واته.ایا مدار تغذیه مین ecs g41 m12 میتونه توان مصرفی این کارتو در هنگام فول لود بدون مشکل تامین کنه.پاورم گرین 380 eu plus هست
با سلام.چند روزی میشه که یه کارت گرافیگ بایوستار gt730 خریدم.برق مصرفی این کارت 25 واته.ایا مدار تغذیه مین ecs g41 m12 میتونه توان مصرفی این کارتو در هنگام فول لود بدون مشکل تامین کنه.پاورم گرین 380 eu plus هست
|
نباید مشکلی باشه . ولی این مادربردهای الایت کیقیت خوبی ندارند تنها باید تست کنید چون ناسازگاری های زیادی روی این بردها مشاهده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (18-04-18)
ببخشید یه سوال دارم. امروز که خواستم کارتو تست کنم وقتی که باهاش بازی میکنم و چندتا ویدیو نگاه میکنم پیغام خطاDisplay Driver stopped responding and has recoveredبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو میده و تصویر میپره و دوباره میاد. درایور رو به اخرین نسخه اپدیت کردم. ولی دوباره اینطوری شد. احتمال داره سخت افزاری باشه؟
این هم میتونه به خاطر تغذیه ضعیف از قسمت pcie مادربرد باشه . پیشنهاد میکنم یک مادربرد بهتر تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsa2500 (19-04-18)
شما چه مدلی پیشنهاد میکنی. اگه از همین سوکت 775 بگیرم خوبه یا بالاتر بگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگردی ببینی چه مدلی ها پیدا میکنی بهت میگم کدومشو بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیگابایت یا اسوس یا msi از این سازندگان پیدا کردی تهیه کن
ehsa2500 (19-04-18)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks