درود
من تازگی ها یه سیستم جدید با سی پی یو intel core 2 quad 2.83 12mb cache بستم،دیشب اومدم یه غلطی کردم بدون اینکه کامپیوتر رو خاموش کنم کابل برق دی وی دی رایتر و فن کیس رو کشیدم و فیش برقشم خیلی سفت بود وقتی فیشه رو در اوردم دستم محکم خورد به کیس،بعد که رفتم سراغ کامپیوتر دیدم حالتی مثل وقفه داره ایجاد میشه یعنی وقتی موس رو درگ میکردم هی می ایستاد و هی حرکت میکرد یا مثلا وقتی پلیر رو باز میکردم هر از یه ثانیه هم زمان با وقفه صدای موزیک عوض میشد،خلاصه من ریستارت کردم سیستم اومد بالا،وقتی اومد بالا دیدم سرعت سیستم یه طورایی مثل قبلا نیستش،و کند شده،به سلامت قطعات مشکوک شدم شروع کردم قطعات رو تست کردن تا رسید سر سی پی یو،اون رو با برنامه ی Hot CPU Tester تست کردم با یه ارور مواجه شدم که میگهCPu 2 Out of memory این ارور زمان اسکن کردن L2cache رخ میداد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دیدم جای ترتیب هسته ها تو برنامه ای که برای نشون دادن دما استفاده میکردم عوض شده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا نمیدونم چقدر میشه به این برنامه اطمینان کرد و آیا سی پی یو من مشکل به هم زده یا نه یا اگر زده قابل حل هست یا نیست،ممنون میشم اگر چیزی در این مورد میدونید پاسخ بدید