1-ابتدا سیستم رو بصورت بوت با avira rescue cd اسکن کنید . نسخه جدیدش رواز سایت اویرا بگیرید
2-یک شات با برنامه hwmonitor بگیرید از حرارت قطعات
با سلام.من سیستمم خیلی کند شده.قبلا ویندوز 7 داشتم مشکلی نبود از وقتی 8.1 ریختم اینجوری شده.دوتا احتمال میدم.یکی اینکه سیستم ویروسی شده باشه.چون تا مدت تا بعد از نصب ویندوز آنتی ویروس نداشتم.و دومی هم اینکه مشکل سخت افزاری باشه.این اطلاعات سیستممه.لطفا راهنماییم کنید.توی باز شدن مرورگر هم حتی کندی سرعت دارم!!با فتوشاپ و .. هم کار میکنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
elieng (07-08-15)
اون عکس با همون نرم افزاره.یه سوال.چجوری به صورت بوت اسکن کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر این hwinfo هست برای مشخصات سیستم هست . برنامه hwmonitor برای نمایش حرارت قطعات هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل ایزو رو از سایت اویرا دریافت میکنی روی سیدی رایت میکنی و سیستم رو با سیدی بوت میکنی .
elieng (07-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید معذرت میخوام اسم نرم افزارو اشتباه دیدم.اینم عکسا
elieng (07-08-15)
|
http://fileniko.com/entry/49703
اون نرم افزاری که گفتید همینه؟بعد با فلش بوتایبیل هم میشه دیگه؟
از سایت خود اویرا بگیرید . بله قابل بوت از طریق usb هم هست . فقط باید با یک برنامه بوتیبلش کنید فلشتون رابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download Avira Rescue System | Official Website
elieng (07-08-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 8.1 بصورت دیفالت آنتی ویروس قدرتمندی داره
متاسفانه یکی از نقاط ضعف ویدوز 8.1 همین کند بودن اپلیکشنها بود که واقعا آزار دهنده بود
در ویندوز 10 سرعت اجرا و کار اپلیکشنها بصورت چشمگیری افزایش پیدا کرده
اگر براتون امکان داره یه ssd برای نصب سیستم عامل تهیه کرده و رم سیستم را به 4 گیگابایت افزایش دهید
نرم افزارهای اجرائیتون را در تسک منیجر تب startup و سرویسهاتون را در msconfig چک کرده و برنامه های اضافه را حذف کنید
در نهایت راه حل اساسی کوچ به ویندوز 10 است
elieng (07-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم اسکرین شات.نمیشه از اون سایته بگیرم؟آخه من مشکل محدودیت نرافیک دارم و از طرفی اون سایتم سالمه چیزاش.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks