احتمالا ویروس دارید . از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟
با سلام و چندی پیش عکسی از دوربین عکاسی رو سیستم انتقال دادم که وقتی به پوشه مربوطه میرم عکس ا رو ببینم نصف رو به صورت عکی نمایش میده اما مابقیه رو بعد مدتی 5 دقیقه بعد نشون میده تو این مدت عملکرد سیستم من این طوری هست
Attention Required! | CloudFlare
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از چی میتونه باشه
|
بله Avast Premier استفاده میکنم اما اورجینال نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
من به بخش شبکه نگاه کردم دیدم ای پی 239.255.225.250 رو موقع هنگ فرا خوانی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین آنتی ویروس های دستکاری شده . پدر سیستم ملت رو در میاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NANESLAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
avira rescue cd
رو دریافت کن از سایت خودش . فایل ایروش را رایت کن و سیستم رو باهاش بوت کن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون من فایل
Avira Rescue CD
Product Installation Files
Avira Rescue System common Sep 29, 2015 ISO 2015-09-25_03_06_17 628 MB
رو دانلود میکنم سیستم رو باهاش اسکن بوت کنم
بله . رایت میکنی وبوت میکنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط NANESLAM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (12-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks