مشخصات سیستم قید بشه . با برنامه HWMONITOR شات بگذارید
سلام
موقع کار کردن با ویندوز یکدفعه هنگ میکنه و همزمان بوق خیلی کوتاه میزنه ، اگه هنگ کردنش ادامه دار بشه اون بوق هم هر چند ثانیه شاید هم هر یک دقیقه تکرار میشه. معمولا باید ریستارت کنم، ولی گاهی هم با صبر کردن درست میشه
مشکل از چی میتونه باشه ؟
باتری بایوس هم چند روزی میشه مشکل داره و باید عوض بشه(بخاطر بهم ریختن ساعت)، میتونه ارتباطی داشته باشه؟
دمای cpu هم نرمال هست مغمولا 50-60 و در اوج نهایت به 70 میرسه
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خازن های اطراف فن CPU را بررسی کنید . قسمت VRMبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milad._.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید خازن های این قسمت نشتی پیدا نکردند
Milad._.R (15-10-17)
ظاهرا که مشکلی ندارن. نه باد کردن نه ماده ای ازشون بیرون زدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان حدود یک ساعت بدون مشکل سیستم کار میکنه. یه موقع هم پشت هم هنگ میکنه
دمای قسمت مربوط به تغذیه پردازنده به شدت بالاست و این هنگ ها نشون میده . اون قسمت مادربرد مشکل خوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milad._.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Milad._.R (15-10-17)
|
شاید گرد و خاک زیاد باعثش شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تمیزش کنم ببینیم چطور میشه
در ضمن باتری بایوس هم عوض کردم ، فعلا چند ساعتی مشکل نداره
ولی جالبه که الان دمای هسته های cpu بین منفی42 تا 82 و.. جابجا میشه! یعنی نمیتونه درست دما رو نشون بده،
cputin هم رو 75درجه هست
احتمالا همون گرد و خاک زیاد باشه
باید فن پردازنده را باز کنی وخمیر خوب بزنی و دوباره ببندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Milad._.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Milad._.R (15-10-17)
یکم تمیزش کردم، فن و خمیرش برای یکی دو ماه پیش بود،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دما رو درست نشون میده
تا اخر شب اگه هنگ نکنه دیگه مشکلی نیست،
آخر مشکل هنگ کردنش حل نشد، معمولا هم فقط چند ثانیه هنگ میکنه و درست میشه، در اون لحظه HWmonitor تقریبا همین طوریه:
سیستم رو ببرم بیرون به یه متخصص سخت افزار نشون بدم ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks