با دروود
یک مادربورد MSI 865peneo2-v دارم که پس از مدتی اکنون دیگر هیچ تصویری نمی آورد!!کارت گرافیکی را هم دگرگون کردم اما هیچ فایده ای نداشت و هیچ تصویری نمی آمد!!بی گمان مشکل از مادربورد است،اما می خواهم بدانم مشکل از کجا است؟
با سپاس
کاربر شهرسختافزار
|
|
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو لبه مین کنار سوکت cpu یه ردیف خارن داری ، احتمالا ۱ یا چندتاش ورم کرده احتمالا مشکل از اینه
پاینده باشید
saeed25 (16-10-09), soroush_es (16-10-09)
کاربر شهرسختافزار
همانطور که مبین جان هم فرمودند مشکل میتونه از چیپست هم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته خارنها هم میتونند از داخل نشتی کنند و ظاهرشون متورم نشه
یه امتحان که میتونه خیلی هم درست نباشه لمس چیپست هستش ( اگر چیپ گرم بشه احتمال مشکل خازن بیشتره )
saeed25 (16-10-09), soroush_es (16-10-09)
مدیر بازنشسته
من دقیقا همین مشکل رو روی 2 تا مین برای یکی از آشنایان داشتم .. مشکل هردوش چیپ شمالیش بود که مرخص شده بود .
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
|
مدیر بازنشسته
نه دیگه معمولا مشکلات سخت افزاری بعد از اتمام شدن گارانتی رخ میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
saeed25 (17-10-09)
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks