مقدار فشار بین 80 تا 100 % :
1.jpg
و پس از 17 دقیقه ، این اسکرین ها :
2.jpg
و
3.jpg
در تکمیل صحبت های شما دوست عزیزم ، ضمن تشکر از شما ، در ابتدای روشن شدن سیستم و در دمای پایین CPU نیز این مشکل رخ میده و ممکنه دیگه رخ نده و 5 ساعت بعد رخ بده ...
و اینکه من لپ تاپی دارم که حدودا دو سال از این سیستم بیشتر هستش که دست من هست و کار میکنه ، سیستمش تقریبا مانند همین هست با رم 4 گیگابایت ، و به حدی داغ میکنه که نمیشه بهش دست زد ، قسمت سمت چپ کیبوردش ... مطمئنم اگر از اون سیستم گزارش بگیرم در حالت عادی هم از 70 بالاتر میره ...
اما خب هیچوقت اینطور لگ هایی رو ازش ندیدم و تمام کارهایی که با AGP Pc Tune Up ذکر شد برای اون هم انجام دادم و به بهترین نحو کار میکنه ، حتی هاردش هم ارورهای بسیاری در Start up میداد که با پارتیشن بندی مجدد و رفع مشکلاتش توسط Disk Doctor برنامه AVG در محیط بوت رفع شد. در بدترین حالت اون سیستم به صورت کلی کند میشد ...
اما این سیستم در حالت کلی بهترین عملکرد و روان ترین حالت ممکن هستش و فقط لحظاتی که لگ میزنه به اون صورت میشه و جوری نیست که کل سیستم گیر باشه ...

Bookmarks