تاریخ ماه و روز مهمه . یکبار وارد بایوس بشید و load setup دیفالت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاریخ ماه و روز مهمه . یکبار وارد بایوس بشید و load setup دیفالت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (18-10-15)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم و روز و ماه هم تغییر نکرد ، در صورتی که رو سایت ورژن آخر مال 2015 بود.
رمها هم تست گرفتم ، یکی از رمها از لحظه شروع تست ارور داشت تا ....!!!!! که الان از سیستم جدا کردمش.
ولی تعجبم از اینه که رو سیستم قبلیم هر دوتا رم رو تست کرده بودم چون قطعات رو گذاشته بودم برای فروش که بعدا از فروش رم ها منصرف شدم.
الان رو این سیستم یکی از رمها کلا ارور میده.
راهی برای رفع مشکل رم هست؟؟
با تشکر
خیر راهی نیست . رمت خرابه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (18-10-15), M3RS4D 50062 (18-10-15)
ممنون از وقتی که گذاشتید ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همین رم با سیستم قبلیم مشکل و اروری نداشت و الان رو سیستم جدید ارور داره ، این بین هم نه رو سیستمی رفته ، نه دستکاری شده،نه کثیف شده و نه چیز دیگه ای.
برای همین یکم خراب شدنش مشکوک میزنه برام.
pny الان تو بازار هست و نمایندگی داره؟؟ این رم رو دوسال پیش شیراز خریده بودم.
رم قطعه حساسی هست . حتی اگر موقع مونتاژ دست شما کمی الکتریسته ساکن داشته باشه . رم رو خراب میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی یکی از رم ها درست کار میکنه مشخصه که این ایراد از رم هست .
باید ببینی هولوگرام چه شرکتی هست ولی بعید میدونم گارانتی شرکت خاصی باشه .
hanijafari (18-10-15), M3RS4D 50062 (18-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks