با سلام و درود
پیرو تاپیک : راهنمایی در مورد خرید سی پی یو و مادربرد
که از دوستان عزیز راهنمایی گرفته بودم قطعات به این صورت خریداری و راه اندازی شده
MB: Giga h81m-s2pv جدید
cpu:intel g3240 جدید
ram:pny 2*2gb 1333 داشتم
vga: xfx9500GTداشتم
power:green 530eu داشتم.
HDD : 1-Maxtor320GB , 2-Samsung 160GB داشتم که روی هر هارد یک ویندوز نصب بود و سیستم با دو ویندوز کار میکرد. هارد اول ویندوز 8 و هارد دوم ویندوز 7
اما از وقتی که مادربرد و سی پی یو رو عوض کردم فقط ویندوز8 بالا میاد و ویندوز 7همش ارور میداد و هارد دوم با ارورهای مختلف اصلا اجازه نصب ویندوز جدید هم نمیداد تا مجبور شدم هارد اول با ویندوز 8 رو کلا قطع کنم و بتونم رو هارد دوم ویندوز7 جدید نصب کنم.
ویندوز7 و درایورها نصب شد و مجددا هارد اول به سیستم وصل شد و شناسایی دو ویندوز به هم انجام شد و دوباره ویندوز 7 بالا نمیاد و همش چک دیسک میده و ارور میده و ریستارت میشه.
ویندوز 8 هم همش تو هنگ و کرش و ... هست. تنظیمات مادربرد هم که تغییر بدم و بوت درایو رو تغییر بدم مادربرد یکسره بوق میزنه و باید ریست کنم و با یک رم دیگه سیستم رو بیارم بالا و بعدش دوباره رم خودمو جا بزنم.
همچنین وقتی سیستم برای بار اول روشن میشه لوگوی آبی رنگ شروع ویندوز 8 تو صفحه مشکی میاد و همونطوری میمونه و هیچ کاری انجام نمیشه و باید یک بار ریست کنم و ایندفه ویندوز لود میشه و و اگر خاموش کنم و دوباره روشن کنم همینطوری میشه.
یک بار هم از ویندوز خاموش میشه و یکبار تو صفحه شات دان گیر میکنه.
خلاصه دیووونم کرده.
خودم میگم شاید نیاز باشه بایوس رو آپدیت کنم ، حالا اگر مشکل خاصی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
Bookmarks