این بوق مربوط به رم میشه ... شما رم رو توی اسلات دیگه تست کنید و نیز بایوس رو با برداشتن باطری و اتصال کوتاه مجدد تست کن خبرش رو بده !!!
کاربر شهرسختافزار
با سلام به همه ی دوستان
یک مادربورد msi دارم که یک سره بوق میزنه و یک لحظه مکس و دوباره یک سره بوق میزنه
کارهایی که انجام شده :
تعویض رم و cpu
برسی کامل اسلات رم وتمیز کردنش و لحیم سردی گرفتن پایه هاش
پروگرام بایوس
دوستان به نظرتون مشکل از کجاست
در ظمن گرافیکش هم onboard هستش
دوستان دیگه موندم چیکارش کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این بوق مربوط به رم میشه ... شما رم رو توی اسلات دیگه تست کنید و نیز بایوس رو با برداشتن باطری و اتصال کوتاه مجدد تست کن خبرش رو بده !!!
کاربر شهرسختافزار
رم و سی پی یو هر دو روی مادربورد دیگه ای تست شده اند و هر دو سالمند
اسلات هم دقیق بررسی شده
دوست عزیز توی پست اول همه چیز رو دقیق بیان کردم
آخرین ویرایش توسط hadi_e در تاریخ 04-07-11 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi_e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از بررسی کامل اسلات رم ، یعنی چطور ؟ و چگونه اون رو تمیز کردین ؟
سیستمی که تصویر نمیده ، بایوس اون رو چطور پروگرام کردی ؟
Rezasam1 (04-07-11)
کاربر شهرسختافزار
چگونه و چطور دیگه یعنی چی؟؟ خب اسلات رو با اسپری مخصوص قشنگ شستم و تمیز کردم و بعد لحیم سردیش رو هم گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رو هم که با پروگرامر آپدیتش کردم دیگه
این که تعجب نداره
عضو VIP شهرسختافزار
تعجب نداره دوست عزیز !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hadi_e برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن پردازنده حین کارکرد اکثر گرد و غبار خودش رو از داخل سینک به اطراف که اسلات رم هم در اون ناحیه قرار گرفته پخش می کنه .
حال این گرد و غبار باعث ایجاد یک عایق میشه که اکثر کاربرها فقط با فوت کردن اون رو تمیز می کنن .
بهترین راه حل استفاده از بلوور برای بادگیری و استفاده از کنتاکشور خشک ناهید برای شستشوی اسلات هستش .
در مورد آپدیت با پروگرامر اطلاعی ندارم .
اما این بوقی که شما بیان کردین از عدم دیتکت رم حاصل میشه که فرمودین موارد فوق ok هستند .
یک دیباگر روی برد نصب وسیستم رو راه اندازی کنید . کد مذکور رو به همراه مدل دقیق مادربرد یا بایوستون بیان کنید تا اگر از دست بنده کمکی بربیاد انجام بدم ولاغیر دوستان راهنمائیمون کنن.
hadi_e (11-07-11)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks