آرش جان روغن کاری کردی ؟
نتیجه ؟
اینی که گفتی از مادربرده به شوخی بود دیگه نه !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
آرش جان روغن کاری کردی ؟
نتیجه ؟
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
آره دیگه آرش جان مگه نمیبینی آخرش یه Smile گذاشتم !!!
آرش عزیز شما مادربورتون چیه؟؟ چون پرازنده های 478 هم سرعت فنشون کم و زیاد میشه!!!
من 478 2.8 دارم البته پریسکات نیست Northwood A هست و موقعی که کارش کمه و دماش مناسب دور فن میاد رو 2000 و تو کار های سنگین حتی تا 4000 هم میره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردم msi 865g- neo2-p هست
امروز فن رو روغن کاری هم کردم تمیزش هم کردم ولی فایده نداشت فرقی نکرد
الان هم که اینو مینویسم دور فن 2812 دور هست و دمای سی پی یو 39.5 درجه میباشد
نمی دونم دیگه چیکار کنم ولی مثلا در یه بازی میرم(دور فن میشه 2895rpm و دمای سی پی یو 44 درجه) دوربین رو زوم میکنم یک صدای زیر به حالت ویز...................... شنیده میشه البته اون موقع هم یکم صدای هارد میاد ولی صدای هارد خیلی از اون بمتر هست حتی هاردو از کیس درآوردم دیدم باز صدا میاد پاور هم درآوردم دیدم بازم صدا میاد گرافیک رو روی آنبرد زدم بازم صدا میاد دو تا رم درآوردم بازم صدا میاد البته به آخری ها هیچ ربطی نداره و فقط در کیس فنها و هارد صدا میدهند ولی باز درآوردم بازم صداش میومد
حالا به نظر شما دوستان هنوز از فن هست اگر هست تا یکی از یه نفر بگیرم ببینم بهتر میشه یا نه
Administrator
از مانیتور نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر خوبیه شما همین کارو بکن ببین چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب همه این کارها رو کردم دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks