دوست عزیز ضمن تشکر در فرومی دیگر این آدرسها را از خود شما که در پاسخ به مشکل فردی داده بودید گرفته بودم و در واقع بخشی از کارهایی که تا به جال انجام داده ام با برداشت از اینها بوده است.
اما مشکل این است که:
1) کارت گراقیک و CPU یدک برای جابجایی و عیب یابی آنها ندارم.
2) فعلا سیستم پس از ورود به ویندوز ری استارت میشود و در هنگام بالا آمدن نیز هر کار میکنم وارد فهرست انتخاب روش بالا آمدن نمیگردد تا وارد حالت SAFE Mode شوم و با روشRename کردن فایلهایی که در راهنمای میکروسافت اشاره شده است عیب یابی نمایم.
در ضمن من همین سیستم را با ماردیرد ASUS P5WDH Deleuxe داشتم و در آن موقع نیز گاهی پیغام نخواندن آدرس حافظه میداد اما نه در صفحه آبی. تا اینکه پس از مدتی سیستم بعد از مدت طولانی (چند ساعت) حالت استند بای دیگر بالا نمی آمد و در فرمت ونصب مجدد ویندوز هاردهارا که بصورت RAID 0 بر روی سوکتهای EZ Back up بود شناسایی نکرد. که مادر برد را بردم گارانتی و به علت عدم موجودی بخشی از هزینه آنرا دادند.
سپس همان سیستم را با مادر برد ASUS P5Q Deluxe جمع کردم که دچار مشکلات فوق شدم و در نهایت IC مادر برد سوخت.
اقدامات انجام شده تا کنون :
1) آزمایش رمهای اولی (کینگستون هایپر 667) با MEMTEST که سالم بودند.
2) جایگزینی رمها با رم Corsair 1066 که مشکل رفع نشد.
3)آزمایش در حالتهای مختلف رمها(تکی و دوتایی و بر روی سوکتهای مختلف) که فرقی نکرد.
4)جایگزینی هاردها با هارد WD 500GB نو که فرقی نکرد. یعنی هارد تک در حالت AHCI و چند تایی در جالتهای AHCI و RAID شناسایی نشدند.
5) تعمیر و کنترل پاور توسط شرکت گارانتی کننده که باز فرقی نکرد.
6) تغییر سوکت کارت گرافیک که فرقی نکرد.
البته الان با همان مادربرد ICسوخته کار میکنم و سیستم در حالت IDE دچار مشکل شده است.