کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوستان عزیز
بالاخره هفته گذشته مادربرد را بردم ویستاپخش رایانه برای گارانتی. هنگام باز کردن مادربرد دو نکته مشخص شد: یکی اینکه IC- LSI سوخته بود حال کی و چگونه نمی دانم. دیگر اینکه یکی از پایه های سوکت سی پی یو کج شده بود که آنرا درست کردم. گارانتی خیلی سریع و محترمانه به مشکلم رسیدگی کردند و خلاصه تحویل گرفتند. ظرف یک روز اعلام کردند که سوختن IC شامل گارانتی نمی شود و قابل تعمیر هم نیست. به مرکز پشتیبانی ASUS نیز email زدم که آنها نیز در اسرع وقت ابراز همدردی نمودند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مذاکره تلفنی با مسئول تعمیرات ویستا پخش ایشان گفتند ممکن است مشکل از پاور باشد. لذا پاور را بردم مرکز گرین که آنها بعد از یک روز خبر خوش سالم بودن پاور را اعلام نمودند. البته شاید تعمیر هم شده باشد به ما که نگفتند.
اما بنده همچنان با سماجت تمام سیستم را در حالت IDE و با پاور تایید شده و رمهای Corsair و هاردهای WD و Samsung راه اندازی نمودم که به راحتی ویندوز نصب شد و بدون خطا کارها پیش رفت. همه چیز خوب پیش میرفت که پس از نصب درایورهای کارت ASUS VGA 8600GTS Top کارتها در بوت شدن مجدد چند بار ناپایدار شد و پس از نصب درایور صفحه کلید دیگر بالا نیامد و خطای صفحه آبی 00000050*0 راملاحظه نمودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خسته شدم. شاید طبق فرمایش دوستمان کارت گرافیک ایراد داشته باشد. دیگر امکان جابجایی کارت گرافیک نیست.
میخواهم درایور صفحه کلید را بردارم بعد اگر باز هم مشکل وجود داشت به دنبال یک مادربرد مناسب باشم.در این زمینه لطفا راهنمایی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اين رو ببين براي خود ميكروسافت هست . راه هاي حل رو نوشته
http://support.microsoft.com/default...b;en-us;894278
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز ضمن تشکر در فرومی دیگر این آدرسها را از خود شما که در پاسخ به مشکل فردی داده بودید گرفته بودم و در واقع بخشی از کارهایی که تا به جال انجام داده ام با برداشت از اینها بوده است.
اما مشکل این است که:
1) کارت گراقیک و CPU یدک برای جابجایی و عیب یابی آنها ندارم.
2) فعلا سیستم پس از ورود به ویندوز ری استارت میشود و در هنگام بالا آمدن نیز هر کار میکنم وارد فهرست انتخاب روش بالا آمدن نمیگردد تا وارد حالت SAFE Mode شوم و با روشRename کردن فایلهایی که در راهنمای میکروسافت اشاره شده است عیب یابی نمایم.
در ضمن من همین سیستم را با ماردیرد ASUS P5WDH Deleuxe داشتم و در آن موقع نیز گاهی پیغام نخواندن آدرس حافظه میداد اما نه در صفحه آبی. تا اینکه پس از مدتی سیستم بعد از مدت طولانی (چند ساعت) حالت استند بای دیگر بالا نمی آمد و در فرمت ونصب مجدد ویندوز هاردهارا که بصورت RAID 0 بر روی سوکتهای EZ Back up بود شناسایی نکرد. که مادر برد را بردم گارانتی و به علت عدم موجودی بخشی از هزینه آنرا دادند.
سپس همان سیستم را با مادر برد ASUS P5Q Deluxe جمع کردم که دچار مشکلات فوق شدم و در نهایت IC مادر برد سوخت.
اقدامات انجام شده تا کنون :
1) آزمایش رمهای اولی (کینگستون هایپر 667) با MEMTEST که سالم بودند.
2) جایگزینی رمها با رم Corsair 1066 که مشکل رفع نشد.
3)آزمایش در حالتهای مختلف رمها(تکی و دوتایی و بر روی سوکتهای مختلف) که فرقی نکرد.
4)جایگزینی هاردها با هارد WD 500GB نو که فرقی نکرد. یعنی هارد تک در حالت AHCI و چند تایی در جالتهای AHCI و RAID شناسایی نشدند.
5) تعمیر و کنترل پاور توسط شرکت گارانتی کننده که باز فرقی نکرد.
6) تغییر سوکت کارت گرافیک که فرقی نکرد.
البته الان با همان مادربرد ICسوخته کار میکنم و سیستم در حالت IDE دچار مشکل شده است.
کاربر شهرسختافزار
برای رفتن به safe mode ببین میتونی از این راه بری؟
وقتی سیستم رو روشن میکنه توی لود اولیه ویندوز که رسید قبل از رفتن لود سیستم رو از جلوی کیس خاموش کن (وقتی داره لود انجام میشه این کار رو بکن)
دوباره که روشن کنی سیستم رو چند تا گزینه برای انتخاب داره که یکیش safe mode isj
من که اینطوری میتونم وارد safe mode بشم
شما هم تست کن شاید نتیجه داد
کاربر شهرسختافزار
مشکل من که حل شد .
به خاطر رمها بود CoarsAir ها رو عوض کردم و به جاش ژل بستم
بدی این مادربرد ناسازگاری زیاد اون با سخت افزارهای مختلف ـ تویه خود سایت ایسوس هم مشتریها کلی مشکل با ایم مین مطرح کردن.
به هر حال مال من که به خیر گذشت.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين چه کاريه! کليد F8 باسه همين کار آفريده شده ديگه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل اين که سيستم بخواد با ويندوز بوت بشه F8 بزنيد گزينه های انتخاب کردن SafeMode و ... می آد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون کاری که می کنيد پدر سيستمو در مياره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
---
---
It's the 1st day of the rest of your life
(Brian Molko, Placebo music band)
--- - --- - --- - --- - ---Visit these websites
اگر بتوني اين برد رو بفروشي شايد راحت ترين راه باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeus_delta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr_pooyan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شما این حرف دوستمون رو نخوندین احتمالا:
2) فعلا سیستم پس از ورود به ویندوز ری استارت میشود و در هنگام بالا آمدن نیز هر کار میکنم وارد فهرست انتخاب روش بالا آمدن نمیگردد تا وارد حالت SAFE Mode شوم
Olesius (21-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده مثل اينکه سوتی دادم حرفو نخواندم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
---
---
It's the 1st day of the rest of your life
(Brian Molko, Placebo music band)
--- - --- - --- - --- - ---Visit these websites
Armin-N (21-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks