سلام كارت گرافيك شما حتما اي تي آي است....
کاربر شهرسختافزار
سلام
کارت صدا و همه چیز مرتب نصب هست ولی سیستم را یک بار روشن میکنم صدا دارد یک بار روشن میکنم صدا ندارد
سیستم تازه اسبل شده و یک روز کار کرده
ویندوز هم عوض کردم باز هم مشکل باقی است داخل کیس هم نگاه کردم مشکلی ندیدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام كارت گرافيك شما حتما اي تي آي است....
کاربر شهرسختافزار
آره ati هست !!مشکلی داره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
مشکل که چه عرض کنم
درایور اون رو به طور کامل نصب کن
این مشکل برای من هم پیش اومده بود
ripek (19-06-10)
کاربر شهرسختافزار
درایور کارت گرافیک؟ کامل نصب کردم دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من داخل آديو پروپرتيز خروجي صدا رو از اچ دي ام آي به آديو اوت تغير بده مشكل حل ميشه
M@jiD.P30on (19-06-10), pc_hex (21-07-10), ripek (19-06-10)
|
|
مشكل حل شد ...........؟
M@jiD.P30on (19-06-10)
کاربر شهرسختافزار
بله دوستان با این روش حل شد
http://www.iranimg.com/images/52615996403337095158.jpg
hapalii (20-06-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان این مشکلم همچنان پا برجاست یک بار دیگه توضیح میدم
وقتی به تازگی ویندوز سون(یا xp) نصب کرده باشم و سیستم بالا بیاید صدا درست هست ولی اگر نیم ساعت خاموش بشه حالت صدا به صورت تصویر زیر در میاد و هیچ صدایی ندارد سیستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همن طور که میدونید وقتی گزینه اسپیکر تو عکس بالا فعال باشه سیستم صدا داره ولی وقتی سیستم را خاموش کنیم این گزینه غیر فعال و گزینه صدای دیجیتال فعال میشه
گارت گرافیک همati 5450 هست و درایورش هم نصب نیست و داخل سون هم درایور که دیفالت رو خود سون هست را پاک کردم پس کاری به
بایوس را هم آپدیت کردم
جدیدترین درایور صدا را هم نصب کردم جواب نداد
قطعا مادربرد خراب هست به نظرم حالا آواژنگ شیراز سریع مادربرد را عوض میکنه یا میخواد آدمو سروس کنه وبگه میفرستم تهران؟
بعد از عمری گیگابایت خریدیم اینم کاری کرد گه دیگه سراغ گیگا نرم مزخرف به تمام معنا
آخرین ویرایش توسط M@jiD.P30on در تاریخ 25-06-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks