سلام. دوستان من سیستم رو برای نصب کولر cpu باز کردم بعد از اسمبل تصویر نمیاد چراغ DRAM چشمک زنه
سیستم رو با یه دونه رم روشن کردم بایاس اومد بالا ولی رم دوم رو میندازم بایاس بالا نمیاد
کاربر شهرسختافزار
سلام. دوستان من سیستم رو برای نصب کولر cpu باز کردم بعد از اسمبل تصویر نمیاد چراغ DRAM چشمک زنه
سیستم رو با یه دونه رم روشن کردم بایاس اومد بالا ولی رم دوم رو میندازم بایاس بالا نمیاد
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 23-12-18 انجام شده است
haj_farbod (18-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اپدیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب مشکل حل شد تقریبا ولی موقع بوت الان زیر مارک ایسوس مینویسه
20% overclocking
درحالی که من هیچ تنظیماتی رو تغیر ندادم...
مادربرد
Asus z170 a
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 23-12-18 انجام شده است
تنظیمات بایوس را دیفالت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینکارو کردم ولی تغیری نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G3112 using Tapatalk
نشد باید CLEAR CMOS کنید . شما اگر پروفایل اورکلاک اتوماتیک رو فعال نکرده باشید نباید موردی رخ بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از صفحه اسکرین شات بگیرید تا چک کنم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب کیفیت خیلی اومد پایین اینجا که فرستادم
6432168421 (19-02-19)
|
|
فرکانس CPU نرمالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (23-12-18), DOOM999 (23-12-18), Optimus Prime (23-12-18)
کاربر شهرسختافزار
ظاهرا یه پروفایل اورکلاکینگ بوجود اومده بود که هرچقدر هم ریست دیفالت کرده بودم حذف نشده بود دستی حذفش کردم درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my G3112 using Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
با درود
دوستان من مادبردمو عوض کردم و رم های مادربرد قبلی که دی دی ار ۳ هم هست انداختم رو مادربرد جدیدم ولی چهارتا بوق پشت سر هم میزنه و تصویر نمیده ولی زمانی که رم هارو در میارم ۳تا بوق میزنه سپاسگزار میشم راهنماییم کنید
ASRock Fatal1ty H97 Performance مدل مادربرد
تاپیک جدید ایجاد کنید به هیچ عنوان در تاپیک سایر کاربران سوال خود را مطرح نفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ۱۳۴۵۰۹۷ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (19-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks