سلام
دوستان اگر فن روی سی پی یو رابرداریم
آیا مجددا قبل از نصب آن باید سیلیکن روی سی پی یو زد یا دیگر نیازی نیست؟
اگر امکان داردتوضیح دهید چرا سیلیکن استفاده میشودو نحوی عمل کر دآن چگونه است
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان اگر فن روی سی پی یو رابرداریم
آیا مجددا قبل از نصب آن باید سیلیکن روی سی پی یو زد یا دیگر نیازی نیست؟
اگر امکان داردتوضیح دهید چرا سیلیکن استفاده میشودو نحوی عمل کر دآن چگونه است
متشکرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
android (13-10-10), mehrdad_ab (10-10-10), sshmha (10-10-10), ViViD (11-10-10)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sshmha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون رو توی بزرگ ترین انجمن تخصصی سخت افزار فارسی زبان خوش امد می گم
در مورد سوال اول شما - شما می بایستی حتمی حتی در صورتی که خمیر حرارتی نا مرغوب استفاده می کنید استفاده از اون لازم هست
در مورد سوال دوم : احتمالا در دوران درسی خود نکاتی در مورد سطح ها خوانده اید اکثرا سطح ها به صورت ظاهری صاف به نظر می رسند اما در صورتی که در زیر میکروسکوپ نچندان قوی به انها نگاه کنیم سطح انها صاف نیست در صورتی که صاف باشند شما می توانید سطح صیقلی داشته باشید
حال شما دو جسم رو دارید که سطح صیقلی ندارند برای اینکه شما این دو جسم رو بتوانید به هم دیگر بچسبانید نیاز به یک ماده دیگر دارید که این فاصله ها را روی سی پی یو و هیت سینک پر کرده و دو سطح صاف و صیقلی ایجاد کرده که باعث انتقال بهتر حرارت می شود
شما کافیست خمیر جرارتی رو بر روی سی پی یو زده بهترین حالت ان این می باشد که شما به اندازه یک عدس در مرکز سی پی یو قرار داده و بعد از قرار دادن هیت پایپ ان را با دست فشار زیاد داده تا خمیر سیلیکون پخش شود و بعد هیت سینک رو ببندید
خمیر سیلیکون واژه اشتباهی هست که در بین بازاری های کامپیوتر افتاده و حتی در بیشتر مواقع خود ما هم این واژه رو به اشتباه نام می بریم
سیلیکون خود یک ماده هست که در خمیر های حرارتی نقش دارد البته نه در همه اما در خمیر حرارتی هایی که به رنگ خاکستری هستند وجود دارند بسته به ترکیبات خمیر حرارتی دارد
در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری در این مورد می خواهید بگید من و اساتید من در خدمت شما هستند
با تشکر
SSA MEMBER
با درود
و سپاس از این که تا به این حد عمیق برای پاسخ به پرسش های کاربران کوشا هستید
در باب ِ نوشتارتان دو انتقاد ِ کوچک را به عرض می رسانم
- استفاده از خمید حرارتی به اندازه ی عدس مربوط به CPU های PGA462 بود و برای امروزی ها اندکی بیشتر (تقریبن به قدر نخود) لازم است.
- خمیر حرارتی متشکل از سیلیکون سفید رنگ است و خمیر های خاکستری ، خمیر هایی اند که در ساختار آنها از ذرات سرامیک استفاده گردیده است
زمانی كه خودباوری را در خودت بكشی / وقتی نگذاری دیگران به تو كمك كنند / به آرامی آغاز به مردن میكنی
پابلو نرودا
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط android برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
استفاده از مقدار خمیر حرارتی بسته به نوع و علایق شخصی هست من با توجه به خمیر های که استفاده می کنم اون مقدار رو ترجیح می دم چنانچه شما خمیر سیلیکونی که به صورت پیش فرض روی سی پی یو کولر های استوک نصب شده رو نگاه کنید متوجه این موضوع می شوید البته باز هم به میزان نیاز فرد استفاده از هر مقدار می تونه شخصی باشه اما من به شخصه به دلیل اینکه از سی پی یو کولر های استوک استفاده نمی کنم همون مقدار یک عدس کافی هست
در مورد سوال دومتون می تونم منبع این حرف رو بدونم
در صورتی که بخواهید به منبع های اینترنتی مراجعه کنید و ساختار سیلیکون رو مشاهده کنید منبع
سیلیکون یک ماده خاکستری رنگ است که با استفاده از ایزوتوپ های اون می توان قرار دادن در مقداری دیگر مواد باعث انتفال حرارت شود پس چون دارای پایه و اساس ماده اصلی است به رنگ ماده اصلی هم در ترکیب استفاده می شود بنابراین نتیجه می شود که خمیر های حرارتی که طوسی رنگ هستند دارای مقداری سیلیکون یا در صورتی گرانی قیمت ان مقداری نقره می باشند
خمیر های سرامیکی هم با توجه به ساختار ماده به رنگ سفید هستند برای شما یک نمونه خمیر سرامیکی مثال می زنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خمیر محصول شرکت Artic silver هست و نام تجاری این خمیر ceramique هست
پس با نتیجه به شواهد فوق فرضیه دوم شما رو کاملا باش مخالف هستم
باز هم اگر دوست دارید به این بحث دوستانه پاسخ می دم که اگر نقطه ای شفاف نشده کاملا شفاف سازی بشه
با تشکر
SSA MEMBER
.D3VIL. (13-10-10), android (13-10-10), MARINE (13-10-10), mehrdad_ab (13-10-10)
دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sshmha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن توضیح پربار بزرگان فقط یک نکته را اضافه می کنم
پیش از خمیر ریزی مجدد حتمن خمیر های به جا مانده از قبل را تا ذره ی آخر پاک کنید
(ضمنن از تماس دست با خمیر های حرارتی خودداری کنید)
زمانی كه خودباوری را در خودت بكشی / وقتی نگذاری دیگران به تو كمك كنند / به آرامی آغاز به مردن میكنی
پابلو نرودا
Moein (13-10-10)
|
|
دوستان واقعا از رنگ خمیر نمیشه قضاوت کرد شرکت Star اگه اشتباه نکنم خمیر آبی رنگ هم تولید میکنه
خیلی از خمیرهای نقره ای و طوسی هم ترکیبات کربن دارند .
خمیرهای سفید ژنریک هم از ترکیبات سیلیکون هستند. فقط رنگشان کردن
اینم یک خمیر بر پایه ترکیبات نقره که بیشتر سفید رنگ یت تا نقره ای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
android (13-10-10), mehrdad_ab (13-10-10)
البته حق با جناب اسکندری ست
از روی رنگ نمی توان پی به محتوای خمیر حرارتی برد
منبع من در واقع در ابتدا استاد کلاس A+ ام و در ادامه ی آن کتاب A+ 2009 بود.
به هر روی برای من بحث مفیدی بود ، نکته ای به اندوخته هایم اضافه گردید
اما در مورد اندازه ی خمیر سیلیکون :
مشخصن هر چه فضای بیشتری را بتوان با لایه ای نازک تر پوشش داد ، بهتر است
دست کم در حد و اندازه ی ترمال پد قرار داده شده بر هیتسینک از سوی شرکت سازنده
با سپاس از مهر تان
پابلو نرودا
کاربر شهرسختافزار
سلام.
من تازه وارد انجمن شدم و اشنایی اندک با سخت افزار دارم و تا حالا سی پی یو رو مین نصب نکردم.حالا میخوام این کار رو انجام بدم.نحوه زدن خمیر و چه نوعی بزنم و چرا نباید با دست تماس پیدا کنه خمیر؟
سلام و خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidbooter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از فنها کفشون لپ شده هستند و نیاز به خمیر کمتری دارند ولی بعضی دیگر دارای محل اتصال ناصاف هستند که طبیعتا نیاز به خمیر بیشتری دارند
خمیرهای نرم رو بهتره در مرکز پردازنده بزنید و با فشار فن پخش کنید و خمیرهای سفت رو بهتره به صورت یک لایه روی پردازنده یا فن (و یا هر دو) بزنید
شما لطفا بفرمائید چه نوع قنی رو میخواهید روی سیستم سوار کنید و از چه خمیری میخواهید استفاده کنید تا بهترین پیشنهاد رو تقدیمتون کنیم
mehrdad_ab (12-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks