بایوس رو اپدیت کنید . این حرارت بالای apu روی مادربردهای fm2 شرکت msi وجود دارد یکی از دوستان هم این مشکل رو داشتند بیشتر برمیگرده به ضعف قسمت vrm مادربرد
من تازه یه سی پی یو و مادربورد گرفتم AMD A6-5400K و MSI A68HM-E33 اول که بستم متوجه نشدم ولی بعد از چند روز متوجه شدم دمای سی پی یو بالاست هم با برنامه over drive و hw monitor تست کردم دما تا 85 درجه بالا میره یه فن DEEP COOL مدل GABRIEL گرفتم ولی بازم همون شکل هستش ؟؟؟
راهنمایی کنین دوستان باید چکار کنم
عکس اولی که گذاشتم مال زمان باز کردن برنامه over drive هست وپیغام میده که تنظیمات سی پی یو درست نیست(تنظیماتش رو دستکاری نکردم)
آخرین ویرایش توسط black co در تاریخ 29-08-15 انجام شده است
|
بایوس رو اپدیت کنید . این حرارت بالای apu روی مادربردهای fm2 شرکت msi وجود دارد یکی از دوستان هم این مشکل رو داشتند بیشتر برمیگرده به ضعف قسمت vrm مادربرد
M3RS4D 50062 (29-08-15)
آخرین ورژن بایوس رو هم زدم باز به همین شکل هست
amd aod همیشه موقع استار این هشدار را میده و طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا ok را بزنید و از پنجره Fan Control یک اسکرین شات قرار دهید
iranch (30-08-15)
تو برنامه قسمت fan control غیر فعال هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای فعال سازیش باید چکار کنم
|
متاسفانه این برنامه از چیپست مادربردتون پشتیبانی نمیکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاری نمیتونید انجام بدید
black co (30-08-15), M3RS4D 50062 (30-08-15)
جالبه واسم بدونم چرا بعضی از دوستان از cpu amd استفاده میکنن یا از مادربردهایی بجز ایسوس و گیگا
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks