ویندوزت رو دوباره بریز ساند مکس یک باگ داره مربوط میشه به ویندوز ایکس پی که کارت صدا رو PCI میشناسه
پیشنهادم تست یک ویندوز جدیدتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزت رو دوباره بریز ساند مکس یک باگ داره مربوط میشه به ویندوز ایکس پی که کارت صدا رو PCI میشناسه
پیشنهادم تست یک ویندوز جدیدتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ygh (10-04-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه درایور از سایت گرفتم ولی نمیدونم آخرین درایور بود یا نه . و نصب کردم ، باز هم نصب نشد .و همش یه Error میده که عکسش رو پایین میذارم .ویندوزم هم xp sp 2 32 bit هستش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینکش رو بذارید تا دانلود کنم ؟
ویندوز رو هم دوباره ریختم ولی جواب نداد .باگ داره یعنی چی ؟ میشه دقیقا بگید چه ویندوزی بریزم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند کارم گیره . احتمال داره اصلا صدای آنبورد مشکل داشته باشه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشکل ویندوز هست
یه ویندوز دستکاری نشده بگیر
من رو سرویس پک 2 بدن دستکاری نصبش کردم
مثل شما همین مشکل رو داشت
سوندشم ریلتک هست
کاربر شهرسختافزار
بچه ها رو سیستم اول مشکلم حل شد . درایور رو از سایت asus گرفتم و دوباره ویندوز رو هم عوض کردم ولی اینبار اولیی درایوری که نصب کردم ، درایور صدا بود و درایور های دیگه رو بعدش نصب کردم .دفعات قبل درایورها رو به ترتیب سرچ ویندوز نصب میکردم نمیشد. میشه بگید مشکل از کجاست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که دارم اینو مینویسم یه سیستم دیگه هم بستم که اون هم همین مشکل رو داره . فکر میکنم باید ویندوز رو عوض کنم و اولین درایوری که نصب میکنم باید درایور صدا باشه .
سی دی رام مشکل نداره .تنظیمات بایوس رو هم دست نزدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks